Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülşehir'de AK Gençlik dur durak bilmiyor

SİYASET 26.05.2023 - 08:49, Güncelleme: 26.05.2023 - 09:07
 

Gülşehir'de AK Gençlik dur durak bilmiyor

NEVŞEHİR(MHA) Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turu öncesinde Gülşehir'de AK Parti gençlik kolları dur durak bilmiyor.
  Gençlik kolları başkanı Yusuf Bozan'ın önderliğinde gün boyu halkın içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen gençler ilçe sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.   Başkan Bozan, "Cumhurbaşkanımız,Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan için, AK Parti için sesimiz daima gür çıkacak. Türkiye Yüzyılı için AK Gençlik sahada Cumhurbaşkanımız,Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletip gazete ve broşürlerini dağıttık. Adım adım 28 mayıs’a hazırız" ifadelerinde bulundu.      
NEVŞEHİR(MHA) Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turu öncesinde Gülşehir'de AK Parti gençlik kolları dur durak bilmiyor.

 

Gençlik kolları başkanı Yusuf Bozan'ın önderliğinde gün boyu halkın içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen gençler ilçe sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.  

Başkan Bozan, "Cumhurbaşkanımız,Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan için, AK Parti için sesimiz daima gür çıkacak. Türkiye Yüzyılı için AK Gençlik sahada Cumhurbaşkanımız,Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletip gazete ve broşürlerini dağıttık. Adım adım 28 mayıs’a hazırız" ifadelerinde bulundu.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.