Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ÜREVKAD Başkanı Bilen'den TKDK'ya ziyaret

NEVŞEHİR 09.05.2023 - 15:07, Güncelleme: 09.05.2023 - 15:10
 

ÜREVKAD Başkanı Bilen'den TKDK'ya ziyaret

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Evrensel Kadınlar Derneği (ÜREVKAD) Başkanı Hülya Güldal Bilen Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Nevşehir İl Koordinatörü Recai Turan'ı makamında ziyaret etti.
  Ziyarette Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Nevşehir il koordinatörlüğünün çalışmaları hakkında İl Koordinatörü Recai Turan'dan bilgiler alan ÜREVKAD Başkanı Hülya Güldal Bilen, İl koordinatörü Turan'ın oldukça başarılı ve özverili bir çalışma sergilediğini, kurumun Nevşehir yöresine ilişkin yatırımlarının artması hususunda da çok önemli bir işlevi yerine getirdiğini dile getirdi. Tarım ve yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcıların TKDK'nın kendilerine sunabileceği destekler konusunda mutlaka bilgi edinmesi gerektiğine de dikkat çeken ÜREVKAD Başkanı Bilen, misafirperverliğinden dolayı Kurum Koordinatörü Recai Turan'a teşekkür etti.
NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Evrensel Kadınlar Derneği (ÜREVKAD) Başkanı Hülya Güldal Bilen Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Nevşehir İl Koordinatörü Recai Turan'ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Nevşehir il koordinatörlüğünün çalışmaları hakkında İl Koordinatörü Recai Turan'dan bilgiler alan ÜREVKAD Başkanı Hülya Güldal Bilen, İl koordinatörü Turan'ın oldukça başarılı ve özverili bir çalışma sergilediğini, kurumun Nevşehir yöresine ilişkin yatırımlarının artması hususunda da çok önemli bir işlevi yerine getirdiğini dile getirdi.

Tarım ve yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcıların TKDK'nın kendilerine sunabileceği destekler konusunda mutlaka bilgi edinmesi gerektiğine de dikkat çeken ÜREVKAD Başkanı Bilen, misafirperverliğinden dolayı Kurum Koordinatörü Recai Turan'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.