Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Becel, ailelerin gönüllerine konuk olmaya devam ediyor

NEVŞEHİR 04.05.2023 - 17:57, Güncelleme: 04.05.2023 - 17:57
 

Vali Becel, ailelerin gönüllerine konuk olmaya devam ediyor

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, ailelere misafir olmaya devam ederken sıcak havayı fırsat bilerek parklarda oturan kadınların da gönüllerine misafir oldu.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel aile ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Vali Becel, Cevher Dudayev Mahallesi’nde ikamet eden Boyalı, Özkaya ve Temel ailelerin evlerine misafir oldu. Vali Becel aile bireyleri ile bir süre sohbet etmesinin ardından güneşli havayı fırsat bilerek parklarda oturan kadınlar ile de bir görüştü. Vali Becel parklarda zaman geçiren kadınlar ile bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın sıcacık gönüllerine misafir oluyoruz Valimiz İnci Sezer Becel, bugün Nevşehir’de yaşayan Boyalı, Özkaya ve Temel ailelerini evlerinde ziyaret etti. Güneşli havayı fırsat bilerek parklarda oturan vatandaşlarımızla da sohbet ederek, sıcacık gülümsemeleri, yakın ilgileri ve misafirperverliklerinden dolayı kıymetli hemşerilerimize teşekkür etti” ifadelerine yer verildi.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, ailelere misafir olmaya devam ederken sıcak havayı fırsat bilerek parklarda oturan kadınların da gönüllerine misafir oldu.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel aile ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Vali Becel, Cevher Dudayev Mahallesi’nde ikamet eden Boyalı, Özkaya ve Temel ailelerin evlerine misafir oldu. Vali Becel aile bireyleri ile bir süre sohbet etmesinin ardından güneşli havayı fırsat bilerek parklarda oturan kadınlar ile de bir görüştü. Vali Becel parklarda zaman geçiren kadınlar ile bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın sıcacık gönüllerine misafir oluyoruz Valimiz İnci Sezer Becel, bugün Nevşehir’de yaşayan Boyalı, Özkaya ve Temel ailelerini evlerinde ziyaret etti. Güneşli havayı fırsat bilerek parklarda oturan vatandaşlarımızla da sohbet ederek, sıcacık gülümsemeleri, yakın ilgileri ve misafirperverliklerinden dolayı kıymetli hemşerilerimize teşekkür etti” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.