Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Koleji öğrencisinden milli takım başarısı

EĞİTİM 03.05.2023 - 12:15, Güncelleme: 03.05.2023 - 12:16
 

Kardelen Koleji öğrencisinden milli takım başarısı

Akademik ve sanatsal başarılarını sosyal ve sportif faaliyetlerde de gösteren Kardelen Eğitim Kurumları, Milli takıma sporcu gönderdi.
  Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Tırmanış Bouldering Küçükler C-D-E Türkiye Şampiyonası 29-30 Nisan tarihlerinde Isparta ‘da düzenlenmişti. Şampiyona da Nevşehir’i temsil ederek yarışan Kardelen Koleji öğrencisi Zeynep Aydın, Küçükler C kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takıma girmeye hak kazandı. Kardelen Koleji Okul Müdürü Burhan Kaynar, öğrencinin başarılı bir grafik çizdiğini dile getirerek; ‘’Hem akademik hem de spor alanında başarılara doymayan öğrencimiz Zeynep’i tebrik ediyorum, milli takım formasıyla da daha birçok başarılara imza atacağına inancımız tamdır. Biz kendisiyle gurur duyuyoruz.’’ ifadelerini kullandı.      
Akademik ve sanatsal başarılarını sosyal ve sportif faaliyetlerde de gösteren Kardelen Eğitim Kurumları, Milli takıma sporcu gönderdi.

 

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Tırmanış Bouldering Küçükler C-D-E Türkiye Şampiyonası 29-30 Nisan tarihlerinde Isparta ‘da düzenlenmişti. Şampiyona da Nevşehir’i temsil ederek yarışan Kardelen Koleji öğrencisi Zeynep Aydın, Küçükler C kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takıma girmeye hak kazandı.

Kardelen Koleji Okul Müdürü Burhan Kaynar, öğrencinin başarılı bir grafik çizdiğini dile getirerek; ‘’Hem akademik hem de spor alanında başarılara doymayan öğrencimiz Zeynep’i tebrik ediyorum, milli takım formasıyla da daha birçok başarılara imza atacağına inancımız tamdır. Biz kendisiyle gurur duyuyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.