Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Çiftçi güven tazeledi

NEVŞEHİR 25.04.2023 - 20:45, Güncelleme: 25.04.2023 - 20:45
 

Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Çiftçi güven tazeledi

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanlığı’nda yapılan olağan genel kurulda mevcut başkan Ramazan Çiftçi güven tazeledi.
  Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanlığı Olağan genel kurulu yapıldı. Olağan genel kurula tek liste aday olarak giren mevcut başkan Ramazan Çiftçi yeniden başkanlığa seçildi. Olağan Genel kurul sonrasında açıklamada bulunan Çiftçi, “ Öncelikle bana yeniden güvenerek desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkür ederim. Dün olduğu gibi yarın da üyelerimizi en güzel şekilde temsil edeceğimden kimsenin en küçük bir şüphesi bulunmasın. Bir kez daha destekleriniz için çok teşekkür ederim” dedi. Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Olağan Genel Kurulu hatıra fotoğrafı çekinmesiyle sona erdi.
Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanlığı’nda yapılan olağan genel kurulda mevcut başkan Ramazan Çiftçi güven tazeledi.

 

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanlığı Olağan genel kurulu yapıldı. Olağan genel kurula tek liste aday olarak giren mevcut başkan Ramazan Çiftçi yeniden başkanlığa seçildi. Olağan Genel kurul sonrasında açıklamada bulunan Çiftçi, “ Öncelikle bana yeniden güvenerek desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkür ederim. Dün olduğu gibi yarın da üyelerimizi en güzel şekilde temsil edeceğimden kimsenin en küçük bir şüphesi bulunmasın. Bir kez daha destekleriniz için çok teşekkür ederim” dedi.

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Olağan Genel Kurulu hatıra fotoğrafı çekinmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.