Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir hafta boyunca yağışlı havanın etkisi altında olacak

GÜNCEL 23.04.2023 - 21:31, Güncelleme: 23.04.2023 - 21:34
 

Nevşehir hafta boyunca yağışlı havanın etkisi altında olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir hafta boyunca gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altında olacak.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de 24 Nisan Pazartesi gününden itibaren başlayacak olan gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altına olacak. 24 Nisan Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 5 derece en yüksek hava sıcaklığı 14 derece olacak. 25 Nisan Salı günü gök gürültülü sağanak yağış devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 5 derece en yüksek hava sıcaklığı 18 derece olacak. 26 Nisan Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağış devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 6 derece en yüksek hava sıcaklığı 19 derece olacak. 27 Nisan Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığı 14 derece olacak. 28 Nisan Cuma günü gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 5 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 12 derece olması tahmin ediliyor.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir hafta boyunca gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altında olacak.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de 24 Nisan Pazartesi gününden itibaren başlayacak olan gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altına olacak.

24 Nisan Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 5 derece en yüksek hava sıcaklığı 14 derece olacak.

25 Nisan Salı günü gök gürültülü sağanak yağış devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 5 derece en yüksek hava sıcaklığı 18 derece olacak.

26 Nisan Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağış devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 6 derece en yüksek hava sıcaklığı 19 derece olacak.

27 Nisan Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığı 14 derece olacak.

28 Nisan Cuma günü gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 5 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 12 derece olması tahmin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.