Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP heyeti, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

SİYASET 22.04.2023 - 13:40, Güncelleme: 22.04.2023 - 13:40
 

MHP heyeti, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

MHP İl Başkanı Adnan Doğu Başkanlığında milletvekili adayları AK Parti İl Başkanlığına bayram ziyaretinde bulundu.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde Cumhur ittifakı ortakları Ramazan Bayramı ziyaretlerinde de birbirlerini unutmadı. MHP İl Başkanı Adnan Doğu başkanlığında milletvekili adayları, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve AK Parti milletvekili adaylarının bayramlarını kutladı. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, “Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan Doğu, Milletvekili Adayları, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ve yönetimlerine nazik bayram ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
MHP İl Başkanı Adnan Doğu Başkanlığında milletvekili adayları AK Parti İl Başkanlığına bayram ziyaretinde bulundu.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde Cumhur ittifakı ortakları Ramazan Bayramı ziyaretlerinde de birbirlerini unutmadı. MHP İl Başkanı Adnan Doğu başkanlığında milletvekili adayları, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve AK Parti milletvekili adaylarının bayramlarını kutladı.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, “Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan Doğu, Milletvekili Adayları, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ve yönetimlerine nazik bayram ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.