Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülşehir Belediyesi ekipleri çevre temizlik çalışmalarına devam ediyor

BELEDİYELER 17.04.2023 - 10:20, Güncelleme: 17.04.2023 - 10:20
 

Gülşehir Belediyesi ekipleri çevre temizlik çalışmalarına devam ediyor

Gülşehir Belediyesi ekipleri ilçe merkezinden geçmekte olan özün temizlik çalışmalarını yaptı.
  Gülşehir Belediyesi ekipleri tarafından bahar ayı gelmesiyle birlikte ilçe genelinde temizlik seferberliği başlatırken ilçe merkezinden geçmekte olan özün temizliği de yapıldı. Gülşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İlçe merkezimizden geçen özün temizleme faaliyeti ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Vatandaşlarımızın karton, ambalaj atıkları ve benzeri malzemeleri çöp kutularına atmaları önemle rica olunur. Çevreye atılan her türlü atığın kaldırılmasında başka bir insanın emeğinin olduğu unutulmamalıdır. Yaşanabilir Bir “Gülşehir” için şehrimizi temiz tutalım” ifadelerine yer verildi.    
Gülşehir Belediyesi ekipleri ilçe merkezinden geçmekte olan özün temizlik çalışmalarını yaptı.

 

Gülşehir Belediyesi ekipleri tarafından bahar ayı gelmesiyle birlikte ilçe genelinde temizlik seferberliği başlatırken ilçe merkezinden geçmekte olan özün temizliği de yapıldı.

Gülşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İlçe merkezimizden geçen özün temizleme faaliyeti ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Vatandaşlarımızın karton, ambalaj atıkları ve benzeri malzemeleri çöp kutularına atmaları önemle rica olunur. Çevreye atılan her türlü atığın kaldırılmasında başka bir insanın emeğinin olduğu unutulmamalıdır. Yaşanabilir Bir “Gülşehir” için şehrimizi temiz tutalım” ifadelerine yer verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.