Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti milletvekili adayları Gazhane Caddesinde esnafları ziyaret etti

SİYASET 12.04.2023 - 19:55, Güncelleme: 12.04.2023 - 19:55
 

AK Parti milletvekili adayları Gazhane Caddesinde esnafları ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında milletvekili adayları seçim çalışmalarına başladı.
  AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında milletvekili adayları Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde çalışmalarına başladı. AK Parti İl Başkanı Kemikkıran başkanlığında milletvekili adayları ve partililer Gazhane Caddesinde esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu. AK Parti İl Başkanı Kemikkıran açıklamasında, Milletvekili adaylarımız Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Mustafa Rauf Yanar ile beraber Merkez İlçe Başkanım Ferit Yiğitarslan, Gençlik Kolları Başkanım Haluk Köybaşı’nın katılımı ile esnafımıza hayırlı işler dileyip hasbihal ettik” dedi.  
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında milletvekili adayları seçim çalışmalarına başladı.

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında milletvekili adayları Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde çalışmalarına başladı. AK Parti İl Başkanı Kemikkıran başkanlığında milletvekili adayları ve partililer Gazhane Caddesinde esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Kemikkıran açıklamasında, Milletvekili adaylarımız Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Mustafa Rauf Yanar ile beraber Merkez İlçe Başkanım Ferit Yiğitarslan, Gençlik Kolları Başkanım Haluk Köybaşı’nın katılımı ile esnafımıza hayırlı işler dileyip hasbihal ettik” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.