Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülşehir'de ramazan söyleşisi büyük ilgi gördü

İLÇELER 31.03.2023 - 11:43, Güncelleme: 31.03.2023 - 11:43
 

Gülşehir'de ramazan söyleşisi büyük ilgi gördü

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir belediyesinin düzenlediği ramazan söyleşisi büyük ilgi gördü.
  Belediye düğün salonunda düzenlenen ve AK Parti il başkanı Ali Kemikkıran ile çok sayıda parti yöneticisinin de katıldığı söyleşi dolayısıyla salon hınca hınç doldu.   Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, "Seviyorsan bil ki sevildiğindendir çünkü sevgi yukarıdan gelir. Belediyemizce düzenlenen Ramazan Söyleşi Programımız vatandaşlarımız tarafından beğeniyle karşılandı. Programda Hayati İnanç ve Mehmet Zeyd Yıldız’ın yer aldığı söyleşiler, Gülşehirli vatandaşlarımızın yoğun ilgisini gördü" dedi.      
NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir belediyesinin düzenlediği ramazan söyleşisi büyük ilgi gördü.

 

Belediye düğün salonunda düzenlenen ve AK Parti il başkanı Ali Kemikkıran ile çok sayıda parti yöneticisinin de katıldığı söyleşi dolayısıyla salon hınca hınç doldu.  

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, "Seviyorsan bil ki sevildiğindendir çünkü sevgi yukarıdan gelir. Belediyemizce düzenlenen Ramazan Söyleşi Programımız vatandaşlarımız tarafından beğeniyle karşılandı. Programda Hayati İnanç ve Mehmet Zeyd Yıldız’ın yer aldığı söyleşiler, Gülşehirli vatandaşlarımızın yoğun ilgisini gördü" dedi.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.