Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Becel, jandarma ile iftar yaptı

NEVŞEHİR 28.03.2023 - 21:32, Güncelleme: 29.03.2023 - 09:38
 

Vali Becel, jandarma ile iftar yaptı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı jandarma personelleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı jandarma personelleri ile Ordu Evi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Vali İnci Sezer Becel, “ Kahraman jandarmamızla birlikte iftar yaptık. Her zaman her koşulda Aziz milletimizin yanında olan kanun ordusu jandarmamızın kahraman mensupları ile iftarda bir araya gelmekten dolayı son derece mutluyum” dedi. Orduevinde düzenlenen iftar programına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın, Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve jandarma personeli katıldı.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı jandarma personelleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı jandarma personelleri ile Ordu Evi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Vali İnci Sezer Becel, “ Kahraman jandarmamızla birlikte iftar yaptık. Her zaman her koşulda Aziz milletimizin yanında olan kanun ordusu jandarmamızın kahraman mensupları ile iftarda bir araya gelmekten dolayı son derece mutluyum” dedi.

Orduevinde düzenlenen iftar programına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın, Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve jandarma personeli katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.