Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Milletvekili aday adayı Hakan Aslan, KHA ve Lale Haber’i ziyaret etti

SİYASET 28.03.2023 - 15:37, Güncelleme: 28.03.2023 - 15:37
 

MHP Milletvekili aday adayı Hakan Aslan, KHA ve Lale Haber’i ziyaret etti

MHP Nevşehir milletvekili aday adayı Hakan Aslan, KHA ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde MHP’den Nevşehir milletvekilliği aday adaylık başvurusu yapan Hakan Aslan seçim ziyaretlerine devam ediyor. MHP milletvekili aday adayı Hakan Aslan KHA ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verirken 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinin ülkemiz ve Nevşehir’e hayırlı olmasını temenni etti.   KHA ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin nazik ziyaretlerinden dolayı MHP milletvekili aday adayı Hakan Aslan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
MHP Nevşehir milletvekili aday adayı Hakan Aslan, KHA ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde MHP’den Nevşehir milletvekilliği aday adaylık başvurusu yapan Hakan Aslan seçim ziyaretlerine devam ediyor. MHP milletvekili aday adayı Hakan Aslan KHA ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verirken 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinin ülkemiz ve Nevşehir’e hayırlı olmasını temenni etti.

 

KHA ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin nazik ziyaretlerinden dolayı MHP milletvekili aday adayı Hakan Aslan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.