Sitenin sağında bir giydirme reklam

Belediye Başkanı Savran, orucunu depremzedelerle birlikte açtı

NEVŞEHİR 24.03.2023 - 20:29, Güncelleme: 24.03.2023 - 20:29
 

Belediye Başkanı Savran, orucunu depremzedelerle birlikte açtı

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, orucunu deprem bölgesinden gelen ailelerle birlikte KYK Yurdunda açtı.
Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Kahramanmaraşlı depremlerden etkilenerek aileleri ile birlikte Nevşehir KYK Kız Öğrenci Yurduna yerleştirilen depremzedeleri ziyaret etti. İftar öncesinde, beraberinde eşi Nejla Savran ile birlikte, misafir ailelerle bir süre sohbet eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Savran, orucunu da burada açtı. Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşların acısı ile buruk bir şekilde mübarek ayı karşıladıklarını ifade eden Başkan Savran, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır ve başsağlığı diledi.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, orucunu deprem bölgesinden gelen ailelerle birlikte KYK Yurdunda açtı.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Kahramanmaraşlı depremlerden etkilenerek aileleri ile birlikte Nevşehir KYK Kız Öğrenci Yurduna yerleştirilen depremzedeleri ziyaret etti. İftar öncesinde, beraberinde eşi Nejla Savran ile birlikte, misafir ailelerle bir süre sohbet eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Savran, orucunu da burada açtı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşların acısı ile buruk bir şekilde mübarek ayı karşıladıklarını ifade eden Başkan Savran, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır ve başsağlığı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.