Sitenin sağında bir giydirme reklam

Avşar, Nevşehir Belediye Başkanı Savran'ı ziyaret etti

SİYASET 18.03.2023 - 17:50, Güncelleme: 18.03.2023 - 17:50
 

Avşar, Nevşehir Belediye Başkanı Savran'ı ziyaret etti

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Edip Avşar, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı ziyaret etti.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar çalışmaları kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı ziyaret etti. Avşar ziyarette yaptığı açıklamada, AK Parti’nin bir neferi olarak çeşitli kademelerde bugüne kadar gece gündüz demeden hizmet verdiğini ifade ederken 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerin ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diledi. Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran nazik ziyaretinden dolayı AK Parti milletvekili aday adayı Edip Avşar’a teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Edip Avşar, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı ziyaret etti.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar çalışmaları kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı ziyaret etti. Avşar ziyarette yaptığı açıklamada, AK Parti’nin bir neferi olarak çeşitli kademelerde bugüne kadar gece gündüz demeden hizmet verdiğini ifade ederken 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerin ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran nazik ziyaretinden dolayı AK Parti milletvekili aday adayı Edip Avşar’a teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.