Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor, Orduspor’a konuk olacak

SPOR 16.03.2023 - 11:08, Güncelleme: 16.03.2023 - 11:08
 

Nevşehir Belediyespor, Orduspor’a konuk olacak

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 24.haftasında deplasmanda Orduspor FK takımına konuk olacak.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 24.haftasında 18 Mart Cumartesi günü ligde 4.sırada bulunan Orduspor FK ile deplasmanda karşılaşacak.  18 Mart Cumartesi günü Yeni Ordu Stadyumunda saat 14.00’te başlayacak olan mücadelede Nevşehir Belediyespor son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor. Bu mücadele öncesinde Nevşehir Belediyespor ligde 40 puan ile 6.sırada yer alıyor.  
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 24.haftasında deplasmanda Orduspor FK takımına konuk olacak.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediye spor ligin 24.haftasında 18 Mart Cumartesi günü ligde 4.sırada bulunan Ordu spor FK ile deplasmanda karşılaşacak.  18 Mart Cumartesi günü Yeni Ordu Stadyumunda saat 14.00’te başlayacak olan mücadelede Nevşehir Belediye spor son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor.

Bu mücadele öncesinde Nevşehir Belediye spor ligde 40 puan ile 6.sırada yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.