Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir’de belediye ekipleri çalışmalarını hızlandırdı

BELEDİYELER 16.03.2023 - 09:27, Güncelleme: 16.03.2023 - 09:43
 

Gülşehir’de belediye ekipleri çalışmalarını hızlandırdı

Gülşehir Belediyesi ekipleri tarafından ilçede çalışmalar aralıksız devam ediyor.
  Gülşehir’in birçok noktasında çalışmaların yürütüldüğü aktarılırken, çalışmaların son durumları da belli oldu. Millet Bahçesinde zemin etüt çalışmalarından sonra oluşturulacak yolların projesinin tamamlandığı ve yollarda çalışmalara başlandığı belirtildi. Kilitli parke ve bordürlerden oluşan yollarda çalışmaların büyük bir kısmı tamamlandı. Millet Bahçesi ve çevresindeki sokak ve caddelerde elektrik tesisat çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Gülşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada elektrik tesisatlarının yanı sıra ısıma tesisatlarının da yenilendiği belirtildi. İlçe içinde alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, ilçe halkının kullanımına sunulacak 2 önemli eserin inşasında da sona yaklaşıldı. Karacaşar Mahallesi Kültür Merkezi, açılışı için günleri sayarken, Kepez Seyir Tepesi’nin kaba inşaatında da büyük mesafe katedildi. Seyir Tepesi’nin henüz ne zaman açılacağı bilinmezken, 2 eserin ilçe turizm ve sosyal yaşamına önemli katkı sunması bekleniyor.
Gülşehir Belediyesi ekipleri tarafından ilçede çalışmalar aralıksız devam ediyor.

 

Gülşehir’in birçok noktasında çalışmaların yürütüldüğü aktarılırken, çalışmaların son durumları da belli oldu. Millet Bahçesinde zemin etüt çalışmalarından sonra oluşturulacak yolların projesinin tamamlandığı ve yollarda çalışmalara başlandığı belirtildi. Kilitli parke ve bordürlerden oluşan yollarda çalışmaların büyük bir kısmı tamamlandı.

Millet Bahçesi ve çevresindeki sokak ve caddelerde elektrik tesisat çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Gülşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada elektrik tesisatlarının yanı sıra ısıma tesisatlarının da yenilendiği belirtildi.

İlçe içinde alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, ilçe halkının kullanımına sunulacak 2 önemli eserin inşasında da sona yaklaşıldı. Karacaşar Mahallesi Kültür Merkezi, açılışı için günleri sayarken, Kepez Seyir Tepesi’nin kaba inşaatında da büyük mesafe katedildi. Seyir Tepesi’nin henüz ne zaman açılacağı bilinmezken, 2 eserin ilçe turizm ve sosyal yaşamına önemli katkı sunması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.