Sitenin sağında bir giydirme reklam

Derinkuyu HEM'de deprem seferberliği

İLÇELER 07.03.2023 - 13:05, Güncelleme: 07.03.2023 - 13:05
 

Derinkuyu HEM'de deprem seferberliği

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu halk eğitimi merkezinde depremzedelere yönelik yardımlar ve üretimler devam ediyor.
Asrın felaketini yaşadığımız günlerde depremzede vatandaşlar için yardımlar devam ediyor. Ayrıca atölyelerde depremzede vatandaşlar için giyim eşyaları, nevresim vb. üretimler sürüyor.   Depremzede vatandaşlar ve özellikle depremzede çocuklar için El Sanatları Öğretmeni Esra Sarkın ve kursiyerleri üretim yaptılar ve yapmaya devam etmekteler.
NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu halk eğitimi merkezinde depremzedelere yönelik yardımlar ve üretimler devam ediyor.

Asrın felaketini yaşadığımız günlerde depremzede vatandaşlar için yardımlar devam ediyor. Ayrıca atölyelerde depremzede vatandaşlar için giyim eşyaları, nevresim vb. üretimler sürüyor.  

Depremzede vatandaşlar ve özellikle depremzede çocuklar için El Sanatları Öğretmeni Esra Sarkın ve kursiyerleri üretim yaptılar ve yapmaya devam etmekteler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.