Sitenin sağında bir giydirme reklam

Suvermez Kapadokyaspor, Ankara’da 3-2 mağlup oldu

SPOR 05.03.2023 - 16:30, Güncelleme: 05.03.2023 - 16:30
 

Suvermez Kapadokyaspor, Ankara’da 3-2 mağlup oldu

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor deplasmanda Ankara T.K.İ. takımına 3-2 mağlup oldu.
  BAL Ligi 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin 16.haftasında deplasmanda Ankara T.K.İ takımı ile karşılaştı.  Karşılaşmanın 4.dakikasında ev sahibi ekip Gökhan ile maçta 1-0 öne geçerken bu golün 1 dakika sonrasında Suvermez Kapadokyaspor İsmail Salman ile maçta 1-1 eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın 12.dakikasında Suvermez Kapadokyaspor Muzaffer ile maçta 2-1 öne geçmeyi başarırken ev sahibi ekip karşılaşmanın 33.dakikasında kazandığı penaltı atışını kullanan Gökhan ile durumu 2-2’ye getirdi. Karşılaşmada ilk yarı da bu skorla sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında her iki takımda istekli bir oyun sergilerken maçın 77.dakikasında ev sahibi ekip Ankara T.K.İ. Eren Görür ile maçta 3-2 öne geçmeyi başardı. Maçta bu dakikadan sonra başka gol olmayınca ev sahibi Ankara T.K.İ. Suvermez Kapadokyaspor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı.
Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor deplasmanda Ankara T.K.İ. takımına 3-2 mağlup oldu.

 

BAL Ligi 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin 16.haftasında deplasmanda Ankara T.K.İ takımı ile karşılaştı.  Karşılaşmanın 4.dakikasında ev sahibi ekip Gökhan ile maçta 1-0 öne geçerken bu golün 1 dakika sonrasında Suvermez Kapadokyaspor İsmail Salman ile maçta 1-1 eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın 12.dakikasında Suvermez Kapadokyaspor Muzaffer ile maçta 2-1 öne geçmeyi başarırken ev sahibi ekip karşılaşmanın 33.dakikasında kazandığı penaltı atışını kullanan Gökhan ile durumu 2-2’ye getirdi. Karşılaşmada ilk yarı da bu skorla sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında her iki takımda istekli bir oyun sergilerken maçın 77.dakikasında ev sahibi ekip Ankara T.K.İ. Eren Görür ile maçta 3-2 öne geçmeyi başardı. Maçta bu dakikadan sonra başka gol olmayınca ev sahibi Ankara T.K.İ. Suvermez Kapadokyaspor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.