Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de beklenen yağışlar geliyor

GÜNCEL 28.02.2023 - 18:43, Güncelleme: 28.02.2023 - 18:43
 

Nevşehir’de beklenen yağışlar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre 3 Mart Cuma gününden itibaren yağışlı havanın etkisi altına girecek.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre 1 Mart Çarşamba günü Nevşehir’de çok bulutlu bir hava beklenirken 3 Mart Cuma gününden itibaren 3 gün boyunca yağışlı hava bekleniyor. 1 Mart Çarşamba günü çok bulutlu bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 7 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 18 derece olması tahmin ediliyor. 2 Mart Perşembe günü çok bulutlu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 7 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 18 derece olması tahmin ediliyor. 3 Mart Cuma günü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 9 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 17 derece olması tahmin ediliyor. 4 Mart Cumartesi günü yağmurlu hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 17 derece olması tahmin ediliyor. 5 Mart Pazar günü sağanak yağışlı hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığının 7 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 12 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre 3 Mart Cuma gününden itibaren yağışlı havanın etkisi altına girecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre 1 Mart Çarşamba günü Nevşehir’de çok bulutlu bir hava beklenirken 3 Mart Cuma gününden itibaren 3 gün boyunca yağışlı hava bekleniyor.

1 Mart Çarşamba günü çok bulutlu bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 7 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 18 derece olması tahmin ediliyor.

2 Mart Perşembe günü çok bulutlu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 7 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 18 derece olması tahmin ediliyor.

3 Mart Cuma günü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 9 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 17 derece olması tahmin ediliyor.

4 Mart Cumartesi günü yağmurlu hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 17 derece olması tahmin ediliyor.

5 Mart Pazar günü sağanak yağışlı hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığının 7 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 12 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.