Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Koleji, “1.sınıf eğitim” için “1.sınıf öğretmenlerini” tanıttı

EĞİTİM 27.02.2023 - 15:53, Güncelleme: 27.02.2023 - 15:53
 

Kardelen Koleji, “1.sınıf eğitim” için “1.sınıf öğretmenlerini” tanıttı

Nevşehir'in en tecrübeli ve dinamik kadrosu ile 28 yıldır hizmet veren Kardelen Eğitim Kurumları 2023-2024 eğitim öğretim dönemi birinci sınıf öğretmenlerini tanıttı.
  Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Türkiye’nin en prestijli ve kaliteli okullarına öğrenci yerleştiren Kardelen Koleji, ‘’ 1.Sınıf Eğitim için 1.Sınıf Öğretmenlerimiz ‘’ sloganıyla deneyimli öğretmen kadrosuna, Nevşehir’ in teveccühünü kazanmış dört öğretmenimizi daha ekledi” ifadelerine yer verildi. ‘’Başlangıçlar Mühimdir çünkü; Bizi hedeflerimize ve hayallerimize o başlangıçlar götürür'' ifadelerini kullanan İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar, yeni eğitim öğretim yılında Kardelen Ailesine dahil olan öğretmenlerimizi tebrik ederek 1.sınıf öğretmenlerini kamuoyuna tanıttı. İşte Kardelen Koleji’nde “1.sınıf eğitim” için “1.sınıf öğretmenleri” Ahmet Macit, Davut Serin, Hilal Vildan Ünal, Zeliha Şahin  
Nevşehir'in en tecrübeli ve dinamik kadrosu ile 28 yıldır hizmet veren Kardelen Eğitim Kurumları 2023-2024 eğitim öğretim dönemi birinci sınıf öğretmenlerini tanıttı.

 

Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Türkiye’nin en prestijli ve kaliteli okullarına öğrenci yerleştiren Kardelen Koleji, ‘’ 1.Sınıf Eğitim için 1.Sınıf Öğretmenlerimiz ‘’ sloganıyla deneyimli öğretmen kadrosuna, Nevşehir’ in teveccühünü kazanmış dört öğretmenimizi daha ekledi” ifadelerine yer verildi.

‘’Başlangıçlar Mühimdir çünkü; Bizi hedeflerimize ve hayallerimize o başlangıçlar götürür'' ifadelerini kullanan İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar, yeni eğitim öğretim yılında Kardelen Ailesine dahil olan öğretmenlerimizi tebrik ederek 1.sınıf öğretmenlerini kamuoyuna tanıttı.

İşte Kardelen Koleji’nde “1.sınıf eğitim” için “1.sınıf öğretmenleri”

Ahmet Macit,

Davut Serin,

Hilal Vildan Ünal,

Zeliha Şahin

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.