Sitenin sağında bir giydirme reklam

Avanos Belediyesi personellerine teşekkür etti

BELEDİYELER 24.02.2023 - 14:37, Güncelleme: 24.02.2023 - 15:05
 

Avanos Belediyesi personellerine teşekkür etti

Avanos Belediyesi deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.
  Deprem sonrası bölgeye intikal eden Avanos Belediyesi personelleri, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Deprem bölgesine yaklaşık 30 araç insani yardım malzemesi yollayan Avanos Belediyesi ve Avanoslu hayırseverin yanı sıra belediye personelleri de bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Depremin ardından enkaz altında kalan ve kurtarılmayı bekleyen vatandaşlar için ülkenin dört bir yanından belediye ekipleri seferberlik ilan etmişti. Bölgede çalışmalarını sürdüren ekiplerden biri de Avanos Belediyesi oldu. Avanos Belediyesi resmi hesaplarından bölgede emek veren personeller için bir teşekkür mesajı yayınlandı. Avanos Belediyesi mesajında “Büyük bir vefa ile çalışan belediye personellerimiz Ömer Tuz, Fuat Keser, Mustafa Demir, Abdullah Güner, Tamer Adıyaman, Kazım Ceylan ve Volkan Deniz 'e, Mehmet Ali Kuzay 'a, Oruç Ekici'ye ve Başar Kıhtır'a teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi. Avanos Belediyesi ayrıca, deprem bölgesine giden ekiplere destek sağlayan Yüksel Kavi, Sarıtaş Ticaret, Kılıç Ticaret, Üçgül Ticaret ve Evranos Ticaret’e de teşekkürlerini iletti.
Avanos Belediyesi deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

 

Deprem sonrası bölgeye intikal eden Avanos Belediyesi personelleri, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Deprem bölgesine yaklaşık 30 araç insani yardım malzemesi yollayan Avanos Belediyesi ve Avanoslu hayırseverin yanı sıra belediye personelleri de bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Depremin ardından enkaz altında kalan ve kurtarılmayı bekleyen vatandaşlar için ülkenin dört bir yanından belediye ekipleri seferberlik ilan etmişti. Bölgede çalışmalarını sürdüren ekiplerden biri de Avanos Belediyesi oldu.

Avanos Belediyesi resmi hesaplarından bölgede emek veren personeller için bir teşekkür mesajı yayınlandı. Avanos Belediyesi mesajında “Büyük bir vefa ile çalışan belediye personellerimiz Ömer Tuz, Fuat Keser, Mustafa Demir, Abdullah Güner, Tamer Adıyaman, Kazım Ceylan ve Volkan Deniz 'e, Mehmet Ali Kuzay 'a, Oruç Ekici'ye ve Başar Kıhtır'a teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Avanos Belediyesi ayrıca, deprem bölgesine giden ekiplere destek sağlayan Yüksel Kavi, Sarıtaş Ticaret, Kılıç Ticaret, Üçgül Ticaret ve Evranos Ticaret’e de teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.