Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bu alt geçide dikkat !

NEVŞEHİR 21.02.2023 - 13:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 13:36
 

Bu alt geçide dikkat !

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı en yakın yerleşim alanlarından biri olan Nar kasabasına ulaşımda kullanılan alt geçidin buz sarkıtlı görüntüsü dikkatleri çekiyor.
  Belli ki bir yerlerden su aldığı her halinden belli olan Nar kasabası alt geçidinin ilerleyen süreçte herhangi bir problem oluşturmaması için yetkililerin konuya ilgi göstermeleri bekleniyor.   Su almasının yanında yer yer çatlakların da oluştuğu gözlenen Nar kasabasına ve Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve sosyal tesislerine ulaşımında sağlandığı alt geçidin adeta "Bakımsız kaldım, Sayın yetkililer bana da bir bakın" der hali bakalım duyarlı hangi yetkilinin ilgisini çekecek?  
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı en yakın yerleşim alanlarından biri olan Nar kasabasına ulaşımda kullanılan alt geçidin buz sarkıtlı görüntüsü dikkatleri çekiyor.

 

Belli ki bir yerlerden su aldığı her halinden belli olan Nar kasabası alt geçidinin ilerleyen süreçte herhangi bir problem oluşturmaması için yetkililerin konuya ilgi göstermeleri bekleniyor.  

Su almasının yanında yer yer çatlakların da oluştuğu gözlenen Nar kasabasına ve Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve sosyal tesislerine ulaşımında sağlandığı alt geçidin adeta "Bakımsız kaldım, Sayın yetkililer bana da bir bakın" der hali bakalım duyarlı hangi yetkilinin ilgisini çekecek?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.