Sitenin sağında bir giydirme reklam

ATV’de çıkan yalan habere bir tepkide AK Parti İl Başkanı Kemikkıran’dan

SİYASET 16.02.2023 - 14:07, Güncelleme: 16.02.2023 - 14:07
 

ATV’de çıkan yalan habere bir tepkide AK Parti İl Başkanı Kemikkıran’dan

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, dün akşam ATV Ana Haber bülteninde Kapadokya bölge turizmcilerine yapılan yalan habere tepki gösterdi.
  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran “Asrın Felaketi” olarak değerlendirilen depremlerin ardından depremzedelere kapılarını açan, tüm Türkiye’nin olduğu gibi maddi manevi her türlü ihtiyaçları için seferber olan Kapadokya bölgesindeki turizmcilere teşekkür ederken, bunla ilgili bölge turizmcilerini hedef alarak yapılan olumsuz haberlere tepki gösterdi. Kemikkıran açıklamasında, “Bölgemiz tüm sektörleriyle turizmcisi, sanayicisi, çiftçisi, esnafı, işadamı, sivil toplum kuruluşları, ev hanımı, emeklisi, işçisi, memuru, tüm kurum ve kuruluşlarıyla, millet devlet dayanışmasının en güzel örneklerini göstermiştir ve göstermeye devam edecektir. Gerçekliği araştırılmadan yapılan ve bölgemizdeki otelcilerimiz tarafından yapılan bu fedakarlığa gölge düşürmeye kimsenin hakkı yok. Ülke olarak her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olunan böyle zamanlarda yapılan bu tip haberler kimseye fayda sağlamayacaktır. Bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde Devletimiz ve Milletimizin kenetlenmesiyle, milletimizin kurum ve kuruluşlarıyla dayanışma içerisinde aşacağız” dedi.
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, dün akşam ATV Ana Haber bülteninde Kapadokya bölge turizmcilerine yapılan yalan habere tepki gösterdi.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran “Asrın Felaketi” olarak değerlendirilen depremlerin ardından depremzedelere kapılarını açan, tüm Türkiye’nin olduğu gibi maddi manevi her türlü ihtiyaçları için seferber olan Kapadokya bölgesindeki turizmcilere teşekkür ederken, bunla ilgili bölge turizmcilerini hedef alarak yapılan olumsuz haberlere tepki gösterdi.

Kemikkıran açıklamasında, “Bölgemiz tüm sektörleriyle turizmcisi, sanayicisi, çiftçisi, esnafı, işadamı, sivil toplum kuruluşları, ev hanımı, emeklisi, işçisi, memuru, tüm kurum ve kuruluşlarıyla, millet devlet dayanışmasının en güzel örneklerini göstermiştir ve göstermeye devam edecektir. Gerçekliği araştırılmadan yapılan ve bölgemizdeki otelcilerimiz tarafından yapılan bu fedakarlığa gölge düşürmeye kimsenin hakkı yok. Ülke olarak her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olunan böyle zamanlarda yapılan bu tip haberler kimseye fayda sağlamayacaktır. Bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde Devletimiz ve Milletimizin kenetlenmesiyle, milletimizin kurum ve kuruluşlarıyla dayanışma içerisinde aşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.