Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de fırsatçı emlakçı pes dedirtti!

GÜNCEL 15.02.2023 - 16:16, Güncelleme: 15.02.2023 - 16:26
 

Nevşehir’de fırsatçı emlakçı pes dedirtti!

Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi’nde daha önce 8 bin lira olan ev kirasını 12 bin liraya çıkartılması bu kadarına da pes dedirtti.
  Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi’nde Toprak Emlak’tan site içerisinde eşyalı mükemmel konumlu 4+1 dairenin kirasının 12 bin liradan verilmesi büyük tepkilere neden oldu.  Emlak ofisinden verilen ilan detaylarında, “Site içerisinde bulunan dairemizin eşyaları full olmak üzere dizayn edilmiştir. Hiçbir eksiği yoktur. Emsalleri ölçü olarak alınmış ve emsallerine göre çok daha uygun bir fiyattan fiyatı yenilenmiştir. Piyasada bulunan eşyalı dairelerle mukayese edilemeyecek kadar özenle ve kaliteli olarak seçilmiş misafir odası, oturma odası eşyalarının verdiği şıklık ve kalite çocuk odası, genç odası gibi diğer odalarda da kendini özenle devam ettirmiştir. Kaliteli şık bir eşyalı daire arıyorsanız 4+1 dairemizi görmeden karar vermeyin” ifadelerine yer verildi.  
Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi’nde daha önce 8 bin lira olan ev kirasını 12 bin liraya çıkartılması bu kadarına da pes dedirtti.

 

Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi’nde Toprak Emlak’tan site içerisinde eşyalı mükemmel konumlu 4+1 dairenin kirasının 12 bin liradan verilmesi büyük tepkilere neden oldu. 

Emlak ofisinden verilen ilan detaylarında, “Site içerisinde bulunan dairemizin eşyaları full olmak üzere dizayn edilmiştir. Hiçbir eksiği yoktur. Emsalleri ölçü olarak alınmış ve emsallerine göre çok daha uygun bir fiyattan fiyatı yenilenmiştir. Piyasada bulunan eşyalı dairelerle mukayese edilemeyecek kadar özenle ve kaliteli olarak seçilmiş misafir odası, oturma odası eşyalarının verdiği şıklık ve kalite çocuk odası, genç odası gibi diğer odalarda da kendini özenle devam ettirmiştir. Kaliteli şık bir eşyalı daire arıyorsanız 4+1 dairemizi görmeden karar vermeyin” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.