Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Valiliği “ Evim Evindir” kampanyası başlattı

GÜNCEL 13.02.2023 - 17:09, Güncelleme: 13.02.2023 - 17:29
 

Nevşehir Valiliği “ Evim Evindir” kampanyası başlattı

Nevşehir Valiliği tarafından depremzedeler için “Evim Evindir” kampanyası başlattı.
  Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Depremden etkilenen ailelerimiz için başlattığımız Evim Evindir kampanyasıyla depremzede vatandaşlarımızı ilimizde misafir ediyoruz. Bu zor günleri hep birlikte göğüsleyecek, umutları yeşertecek ve birlikte başaracağız. Depremzedelerimiz için Evim Evindir diyen tüm vatandaşlarımız 0(384) 213 40 46 – 214 21 50 numaralı telefonları arayabilir ya da Valiliğimize şahsen müracaat edebilirler” Evim Evindir kampanyasına destek vermek isteyen vatandaşların müracaatları 08:00 ile 17:00 saatleri arasında alınacak.  
Nevşehir Valiliği tarafından depremzedeler için “Evim Evindir” kampanyası başlattı.

 

Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Depremden etkilenen ailelerimiz için başlattığımız Evim Evindir kampanyasıyla depremzede vatandaşlarımızı ilimizde misafir ediyoruz. Bu zor günleri hep birlikte göğüsleyecek, umutları yeşertecek ve birlikte başaracağız. Depremzedelerimiz için Evim Evindir diyen tüm vatandaşlarımız 0(384) 213 40 46 – 214 21 50 numaralı telefonları arayabilir ya da Valiliğimize şahsen müracaat edebilirler”

Evim Evindir kampanyasına destek vermek isteyen vatandaşların müracaatları 08:00 ile 17:00 saatleri arasında alınacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.