Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Musa Ertaş ne zaman aday adaylığını açıklayacak?

SİYASET 03.02.2023 - 19:20, Güncelleme: 03.02.2023 - 19:20
 

Musa Ertaş ne zaman aday adaylığını açıklayacak?

İYİ Parti’de yapılan İl kongresinin ardından gözler 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlere çevrildi.
  İYİ Parti’de geçtiğimiz hafta yapılan 3.Olağan kongrede yeniden İl Başkanlığı görevine seçilen Alihan Kuzeyli ve yönetimi bugün mazbatalarını alarak göreve resmen başladı. İYİ Parti’de İlçe ve İl kongrelerinin ardından gözler milletvekili aday adaylarına çevrildi. İYİ Parti’de milletvekili aday adayları arasında en güçlü isim hiç şüphesiz işadamı Musa Ertaş olurken Ertaş’ın nasıl bir yol haritası izleyeceği ve ne zaman milletvekili aday adaylığını açıklayacağı ise merak konusu oldu. Seçimlere 99 gün gibi kısa bir süre kala İYİ Parti’den sık sık milletvekili aday adaylığı için ismi geçen Musa Ertaş ise henüz sessizliğini korurken Ertaş’ın çalışmalara başladığı da gelen bilgiler arasında yer aldı.
İYİ Parti’de yapılan İl kongresinin ardından gözler 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlere çevrildi.

 

İYİ Parti’de geçtiğimiz hafta yapılan 3.Olağan kongrede yeniden İl Başkanlığı görevine seçilen Alihan Kuzeyli ve yönetimi bugün mazbatalarını alarak göreve resmen başladı. İYİ Parti’de İlçe ve İl kongrelerinin ardından gözler milletvekili aday adaylarına çevrildi.

İYİ Parti’de milletvekili aday adayları arasında en güçlü isim hiç şüphesiz işadamı Musa Ertaş olurken Ertaş’ın nasıl bir yol haritası izleyeceği ve ne zaman milletvekili aday adaylığını açıklayacağı ise merak konusu oldu. Seçimlere 99 gün gibi kısa bir süre kala İYİ Parti’den sık sık milletvekili aday adaylığı için ismi geçen Musa Ertaş ise henüz sessizliğini korurken Ertaş’ın çalışmalara başladığı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.