Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Osman Süslü 150 Kişilik Çalışma Ekibi İle Seçim Startını Verdi

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2014 - 20:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Osman Süslü 150 Kişilik Çalışma Ekibi İle Seçim Startını Verdi

LykiaLodge Kapadokya otelde  düzenlenen Uçhisar AK Parti  Belde Teşkilatı seçim istişare toplantısına yaklaşık 150 kişi katıldı.  Uçhisar Belediye Başkanı ve AK Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı  tarafından organize edilen istişare toplantısına AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Salih Açıkgöz ,Uçhisar Belediyesi meclis üyeleri, AK Parti Uçhisar  Belde teşkilatı Uçhisar Kasabası AK Parti Kadın kollar ile  partililer katıldı. LykiaLodge Kapadokya otelde  düzenlenen Uçhisar AK Parti  Belde Teşkilatı seçim İstişare toplantısında  konuşma yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz 30 Mart 2014 seçimlerinde Uçhisar Belediye Başkanlığını yeniden kazanacaklarını söyledi. Açıkgöz, ‘’ Hepinizin bildiği üzere bir aday adaylığı süreci atlattık. Uçhisar Belediye Başkan adaylığı için 10 aday adayımız bulunuyordu. Ancak burada sadece bir aday belirlemek zorundaydık. AK Parti Genel Merkezimiz tarafından mevcut Belediye Başkan Adayımız Osman Süslü ismi açıklandı. Başkanımız dürüst, çalışkan bir kişiliği ile tüm belde halkının büyük bir sevgisini kazanmıştır. Allah’ın izni ile Uçhisar Belediyesi’ni 30 Mart akşamında tıpkı şimdi olduğu gibi yeniden AK Parti olarak kazanacağız’’ diye konuştu. Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü ise  Belediye Başkanlığı dönemi boyunca Uçhisar  beldesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  Süslü,  ‘’ 30  Mart  pazar  günü  yapılacak , belediye  başkanlığı  seçiminin , seçim  çalışmalarında  izlenecek stratejinin,   yol  haritasını  belirlemek için burada toplanmış bulunuyoruz. 150 kişilik çalışma gurubumuzla seçim startını verdik.dedi çalışmalarımıza  ara vermeden sürdürmeliyiz. Yaklaşık bir aydır gece gündüz sahada olacağız. Süslü ayrıca  “Zaman zaman bizim de yorulduğumuz anlar olacak . Ancak vatandaşımızın bize olan sevgi ve ilgisi bu yorgunluğumuzu bizlere unutturacağından eminim. Bizler, tüm enerjimizi ortaya koyarak 30 Mart’ta AK Parti’nin Uçhisar’da da ipi göğüslemesini sağlayacağız inşallah” dedi.  

LykiaLodge Kapadokya otelde  düzenlenen Uçhisar AK Parti  Belde Teşkilatı seçim istişare toplantısına yaklaşık 150 kişi katıldı.  Uçhisar Belediye Başkanı ve AK Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı  tarafından organize edilen istişare toplantısına AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Salih Açıkgöz ,Uçhisar Belediyesi meclis üyeleri, AK Parti Uçhisar  Belde teşkilatı Uçhisar Kasabası AK Parti Kadın kollar ile  partililer katıldı.

LykiaLodge Kapadokya otelde  düzenlenen Uçhisar AK Parti  Belde Teşkilatı seçim İstişare toplantısında  konuşma yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz 30 Mart 2014 seçimlerinde Uçhisar Belediye Başkanlığını yeniden kazanacaklarını söyledi. Açıkgöz, ‘’ Hepinizin bildiği üzere bir aday adaylığı süreci atlattık. Uçhisar Belediye Başkan adaylığı için 10 aday adayımız bulunuyordu. Ancak burada sadece bir aday belirlemek zorundaydık. AK Parti Genel Merkezimiz tarafından mevcut Belediye Başkan Adayımız Osman Süslü ismi açıklandı. Başkanımız dürüst, çalışkan bir kişiliği ile tüm belde halkının büyük bir sevgisini kazanmıştır. Allah’ın izni ile Uçhisar Belediyesi’ni 30 Mart akşamında tıpkı şimdi olduğu gibi yeniden AK Parti olarak kazanacağız’’ diye konuştu.

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü ise  Belediye Başkanlığı dönemi boyunca Uçhisar  beldesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  Süslü,  ‘’ 30  Mart  pazar  günü  yapılacak , belediye  başkanlığı  seçiminin , seçim  çalışmalarında  izlenecek stratejinin,   yol  haritasını  belirlemek için burada toplanmış bulunuyoruz. 150 kişilik çalışma gurubumuzla seçim startını verdik.dedi çalışmalarımıza  ara vermeden sürdürmeliyiz. Yaklaşık bir aydır gece gündüz sahada olacağız. Süslü ayrıca  “Zaman zaman bizim de yorulduğumuz anlar olacak . Ancak vatandaşımızın bize olan sevgi ve ilgisi bu yorgunluğumuzu bizlere unutturacağından eminim. Bizler, tüm enerjimizi ortaya koyarak 30 Mart’ta AK Parti’nin Uçhisar’da da ipi göğüslemesini sağlayacağız inşallah” dedi.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.