Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nissara AVM’de Harika Kanatlar çocuklarla buluşuyor

KÜLTÜR-SANAT 31.01.2023 - 17:28, Güncelleme: 31.01.2023 - 17:28
 

Nissara AVM’de Harika Kanatlar çocuklarla buluşuyor

Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sömestr etkinlikleri aralıksız devam ediyor.
  Nissara AVM sömestr etkinlikleri kapsamında TRT Çocuk’un sevilen karakterleri olan Harika Kanatlar’ı çocuklarla buluşturuyor. 2 Şubat Perşembe, 3 Şubat Cuma ve 4 Şubat Cumartesi günleri günde üç seans olmak üzere Harika Kanatlar yepyeni müzikal maceraları ile Nissara AVM’de çocuklar ile buluşacak. Nissara AVM’de düzenlenecek olan bu muhteşem gösteriye tüm çocuklar davet edildi. Nissara AVM'de düzenlenecek olan Harika Kanatlar etkinlikleri 3 gün boyunca saat 13.00, 15.00 ve 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. 
Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sömestr etkinlikleri aralıksız devam ediyor.

 

Nissara AVM sömestr etkinlikleri kapsamında TRT Çocuk’un sevilen karakterleri olan Harika Kanatlar’ı çocuklarla buluşturuyor. 2 Şubat Perşembe, 3 Şubat Cuma ve 4 Şubat Cumartesi günleri günde üç seans olmak üzere Harika Kanatlar yepyeni müzikal maceraları ile Nissara AVM’de çocuklar ile buluşacak. Nissara AVM’de düzenlenecek olan bu muhteşem gösteriye tüm çocuklar davet edildi.

Nissara AVM'de düzenlenecek olan Harika Kanatlar etkinlikleri 3 gün boyunca saat 13.00, 15.00 ve 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.