Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sulusaray’da MHP Sesleri Yükseliyor

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2014 - 19:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sulusaray’da MHP Sesleri Yükseliyor

30 Mart 2014 seçimleri öncesinde siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verirken Sulusaray Beldesi’nde ise vatandaşlar mevcut Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak seslerini yükseltmeye başladı.  Sulusaray Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Sadi Yalbırdak ilk döneminde kasabada başarılı çalışmalara imza atarak adeta halkın sevgilisi haline geldi. Yalbırdak Belediye Başkanlığı döneminde kasabada içme suyu, kantar, Belediyeye ait bir ekmek fırınının yanı sıra kasabanın tamamına yakın bir bölümü ise parke taş yapılarak Sulusaray’ın sorunlarının tamamı halledildi. 2009 seçimlerinde projelerinin yüzde yüzünün tamamını bitiren Yalbırdak Mart 2014 seçimlerine vermiş olduğu tüm sözlerin yerine getirmiş olduğu rahatlığı içerisinde hazırlanıyor. 30 Mart 2014 seçimleri öncesinde ise görüşlerini almış olduğumuz Sulusaray halkı Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak’ın yapmış olduğu çalışmalardan dolayı son derece memnun olduklarını ve 30 Mart 2014 seçimlerinde de Yalbırdak ile devam etme kararı aldıklarını söylediler.

30 Mart 2014 seçimleri öncesinde siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verirken Sulusaray Beldesi’nde ise vatandaşlar mevcut Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak seslerini yükseltmeye başladı.

 Sulusaray Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Sadi Yalbırdak ilk döneminde kasabada başarılı çalışmalara imza atarak adeta halkın sevgilisi haline geldi. Yalbırdak Belediye Başkanlığı döneminde kasabada içme suyu, kantar, Belediyeye ait bir ekmek fırınının yanı sıra kasabanın tamamına yakın bir bölümü ise parke taş yapılarak Sulusaray’ın sorunlarının tamamı halledildi. 2009 seçimlerinde projelerinin yüzde yüzünün tamamını bitiren Yalbırdak Mart 2014 seçimlerine vermiş olduğu tüm sözlerin yerine getirmiş olduğu rahatlığı içerisinde hazırlanıyor.

30 Mart 2014 seçimleri öncesinde ise görüşlerini almış olduğumuz Sulusaray halkı Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak’ın yapmış olduğu çalışmalardan dolayı son derece memnun olduklarını ve 30 Mart 2014 seçimlerinde de Yalbırdak ile devam etme kararı aldıklarını söylediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.