MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel, vatandaşların evlerine misafir oluyor

NEVŞEHİR 25.01.2023 - 15:12, Güncelleme: 25.01.2023 - 15:12
 

Vali Becel, vatandaşların evlerine misafir oluyor

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, aile ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel her hafta olduğu gibi bu haftada da ailelerin evlerine konuk olmaya devam ediyor. Vali Becel, Nevşehir’de yaşayan Kepenek ve Polat ailelerinin evlerine konuk olurken aileler ile bir süre sohbet etti. Vali Becel ailelerin istek ve taleplerini de dinler Nevşehir Valiliği olarak her zaman her bir bireyimizin yanındayız mesajı verdi. Vali Becel'in aile ziyaretlerine Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürü Halit Açar ile Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hüsamettin Ellialtı'da eşlik etti. 
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, aile ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel her hafta olduğu gibi bu haftada da ailelerin evlerine konuk olmaya devam ediyor. Vali Becel, Nevşehir’de yaşayan Kepenek ve Polat ailelerinin evlerine konuk olurken aileler ile bir süre sohbet etti. Vali Becel ailelerin istek ve taleplerini de dinler Nevşehir Valiliği olarak her zaman her bir bireyimizin yanındayız mesajı verdi.

Vali Becel'in aile ziyaretlerine Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürü Halit Açar ile Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hüsamettin Ellialtı'da eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.