Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte Nevşehir’de 5 günlük hava durumu

GÜNCEL 24.01.2023 - 19:51, Güncelleme: 24.01.2023 - 19:51
 

İşte Nevşehir’de 5 günlük hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de Cuma ve Cumartesi günü yağışlı bir hava bekleniyor.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de önümüzdeki 5 gün boyunca kar yağışı beklenmezken 27 Ocak ve 28 Ocak Cumartesi günleri ise yağmurlu bir hava bekleniyor. 25 Ocak Çarşamba, Nevşehir’de puslu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı -1 derece en yüksek hava sıcaklığı ise -7 derece olması tahmin ediliyor. 26 Ocak Perşembe günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı -2 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 8 derece olması tahmin ediliyor. 27 Ocak Cuma günü Nevşehir’de yağmurlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 0 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 11 derece olması tahmin ediliyor. 28 Ocak Cumartesi günü yağmurlu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 2 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 8 derece olması tahmin ediliyor. 29 Ocak Pazar günü çok bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 1 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 5 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de Cuma ve Cumartesi günü yağışlı bir hava bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de önümüzdeki 5 gün boyunca kar yağışı beklenmezken 27 Ocak ve 28 Ocak Cumartesi günleri ise yağmurlu bir hava bekleniyor.

25 Ocak Çarşamba, Nevşehir’de puslu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı -1 derece en yüksek hava sıcaklığı ise -7 derece olması tahmin ediliyor.

26 Ocak Perşembe günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı -2 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 8 derece olması tahmin ediliyor.

27 Ocak Cuma günü Nevşehir’de yağmurlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 0 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 11 derece olması tahmin ediliyor.

28 Ocak Cumartesi günü yağmurlu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 2 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 8 derece olması tahmin ediliyor.

29 Ocak Pazar günü çok bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 1 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 5 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.