Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Genç güven tazeledi

İLÇELER 24.01.2023 - 19:07, Güncelleme: 24.01.2023 - 19:07
 

Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Genç güven tazeledi

Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Genç, olağan genel kurulda güven tazeledi.
  Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Kongresi Turgut Özal Kültür Merkezinde yapıldı. Kongrede mevcut Başkan İsmail Genç ve Ahmet Özmutlu ayrı listelerle yarıştı. 647 üye ortağının kullandığı oydan 7 oy geçersiz sayıldı. Geçerli sayılan oylardan 423 oyu alan İsmail Genç tekrar güven tazelerken, sarı liste ile aday olan Ahmet Özmutlu 217 oy aldı. Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin yaşandığı seçimde iki adayın seçim süresince beraberliği vatandaşlarca takdir topladı.   Seçim sonunda bir açıklama yapan Başkan Genç "Ürgüp’te esnaflarımızın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi bizleri çok mutlu ediyor. Esnaf ve Sanatkarlarımızın bizlere olan güvenini boşa çıkarmamak için canla başla çalışacağız. Bugün esnaflarımızın oyları ile tekrar başkanlık makamına seçildim bizleri destekleyen Esnaflarımıza çok teşekkür ederim ayrıca bugün benimle birlikte seçimde aday olan Ahmet Özmutlu kardeşime seçim süresince göstermiş olduğu ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Kazanan Ürgüp oldu kazanan kardeşlik oldu. Seçimlerde bizleri yalnız bırakmayan katılımcılarımıza çok teşekkür ederim” dedi    
Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Genç, olağan genel kurulda güven tazeledi.

 

Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Kongresi Turgut Özal Kültür Merkezinde yapıldı.

Kongrede mevcut Başkan İsmail Genç ve Ahmet Özmutlu ayrı listelerle yarıştı. 647 üye ortağının kullandığı oydan 7 oy geçersiz sayıldı. Geçerli sayılan oylardan 423 oyu alan İsmail Genç tekrar güven tazelerken, sarı liste ile aday olan Ahmet Özmutlu 217 oy aldı.

Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin yaşandığı seçimde iki adayın seçim süresince beraberliği vatandaşlarca takdir topladı.  

Seçim sonunda bir açıklama yapan Başkan Genç "Ürgüp’te esnaflarımızın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi bizleri çok mutlu ediyor. Esnaf ve Sanatkarlarımızın bizlere olan güvenini boşa çıkarmamak için canla başla çalışacağız. Bugün esnaflarımızın oyları ile tekrar başkanlık makamına seçildim bizleri destekleyen Esnaflarımıza çok teşekkür ederim ayrıca bugün benimle birlikte seçimde aday olan Ahmet Özmutlu kardeşime seçim süresince göstermiş olduğu ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Kazanan Ürgüp oldu kazanan kardeşlik oldu. Seçimlerde bizleri yalnız bırakmayan katılımcılarımıza çok teşekkür ederim” dedi  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.