MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kozaklı'da muhtarlara Aile Okulu projesi eğitimi verildi

İLÇELER 23.01.2023 - 12:18, Güncelleme: 23.01.2023 - 12:18
 

Kozaklı'da muhtarlara Aile Okulu projesi eğitimi verildi

Nevşehir'in Kozaklı İlçesinde merkez ve köy/mahalle muhtarlarına, Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen Aile Okulu projesi kapsamında eğitim verilmeye başlandı.
Anne babalara, sosyal beceri, aile içi iletişim yönetimi, teknoloji kullanımı, ahlaki gelişim, stres yönetimi, sağlıklı beslenme, çevre, ilk yardımın aralarında bulunduğu farklı konularda eğitim veren Aile Okulu Projesi'ne muhtarlar da dahil edildi.  Bu kapsamda Kozaklı'da Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğündeki toplantı salonunda düzenlenen eğitime katılan muhtarlara, Aile Okulu Projesiyle belirlenen alanlarda eğitim verildi.  Bu eğitim ile muhtarların temsil güçlerinin desteklenmesi, aileleriyle iletişimlerinin güçlendirilmesi hedefleniyor.  Kozaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Osman Kabukçuoğlu''nun konuşmasının ardından, eğitim veren Müdür Yardımcısı Duran Kuyucu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Aile Okulu Projesi'nin hem ailelere hem de muhtarlara yönelik çalışmalar düzenlediğini belirterek; muhtarların, ailelerle sıkı bir iletişim halinde olduğunu, bu eğitim sayesinde ailelerle ve gençlerle daha doğru iletişim kurup, her zorlukta onların yanlarında olacaklarını ifade etti.  Muhtarlar da, bu eğitimlerin hem kendileri hem de ulaştıkları toplum açısından çok faydalı olduğunu söyledi. Görevleri gereği ailelerle birebir görüşüp, sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini, iletilen sorunları çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını anlatan muhtarlar, eğitimlerin bu ilişkilere olumlu katkı sağlayacağına inandığını kaydetti. 
Nevşehir'in Kozaklı İlçesinde merkez ve köy/mahalle muhtarlarına, Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen Aile Okulu projesi kapsamında eğitim verilmeye başlandı.

Anne babalara, sosyal beceri, aile içi iletişim yönetimi, teknoloji kullanımı, ahlaki gelişim, stres yönetimi, sağlıklı beslenme, çevre, ilk yardımın aralarında bulunduğu farklı konularda eğitim veren Aile Okulu Projesi'ne muhtarlar da dahil edildi. 

Bu kapsamda Kozaklı'da Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğündeki toplantı salonunda düzenlenen eğitime katılan muhtarlara, Aile Okulu Projesiyle belirlenen alanlarda eğitim verildi. 

Bu eğitim ile muhtarların temsil güçlerinin desteklenmesi, aileleriyle iletişimlerinin güçlendirilmesi hedefleniyor. 

Kozaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Osman Kabukçuoğlu''nun konuşmasının ardından, eğitim veren Müdür Yardımcısı Duran Kuyucu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Aile Okulu Projesi'nin hem ailelere hem de muhtarlara yönelik çalışmalar düzenlediğini belirterek; muhtarların, ailelerle sıkı bir iletişim halinde olduğunu, bu eğitim sayesinde ailelerle ve gençlerle daha doğru iletişim kurup, her zorlukta onların yanlarında olacaklarını ifade etti. 

Muhtarlar da, bu eğitimlerin hem kendileri hem de ulaştıkları toplum açısından çok faydalı olduğunu söyledi. Görevleri gereği ailelerle birebir görüşüp, sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini, iletilen sorunları çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını anlatan muhtarlar, eğitimlerin bu ilişkilere olumlu katkı sağlayacağına inandığını kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.