MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor 1 attı, 3 aldı

SPOR 22.01.2023 - 16:17, Güncelleme: 22.01.2023 - 16:19
 

Nevşehir Belediyespor 1 attı, 3 aldı

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 19.haftasında Gazi Stadyumunda konuk ettiği Kelkit Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda seyircisiz oynanan karşılaşmada Kelkit Belediyespor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında her iki takımda kontrollü bir oyun sergilerken karşılaşmada ilk yarı atakların cılız olması dolayısıyla ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Nevşehir Belediyespor oldu. İkinci yarının ilk dakikalarından itibaren gol arayan Nevşehir Belediyespor aradığı golü 52.dakikada Özgür Can Özcan ile buldu. Bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyespor ikinci gol ararken konuk ekip Kelkit Belediyespor ise kontra ataklarla beraberlik golü aradı. Karşılaşmanın 80.dakikasındann itibaren konuk ekip Kelkit Belediyespor gol arayan taraf olurken Nevşehir Belediyespor uzatma dakikalarında Birhan’ın ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atılmasıyla 10 kişi kaldı. Mücadelenin geride kalan dakikalarında gol olmayınca Nevşehir Belediyespor, Kelkit Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapatan taraf oldu. Bu skor sonrasında Nevşehir Belediyespor ligde puanını 30’a çıkartarak 7.sırada ki yerini korudu.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 19.haftasında Gazi Stadyumunda konuk ettiği Kelkit Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda seyircisiz oynanan karşılaşmada Kelkit Belediyespor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında her iki takımda kontrollü bir oyun sergilerken karşılaşmada ilk yarı atakların cılız olması dolayısıyla ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Nevşehir Belediyespor oldu. İkinci yarının ilk dakikalarından itibaren gol arayan Nevşehir Belediyespor aradığı golü 52.dakikada Özgür Can Özcan ile buldu. Bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyespor ikinci gol ararken konuk ekip Kelkit Belediyespor ise kontra ataklarla beraberlik golü aradı. Karşılaşmanın 80.dakikasındann itibaren konuk ekip Kelkit Belediyespor gol arayan taraf olurken Nevşehir Belediyespor uzatma dakikalarında Birhan’ın ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atılmasıyla 10 kişi kaldı. Mücadelenin geride kalan dakikalarında gol olmayınca Nevşehir Belediyespor, Kelkit Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapatan taraf oldu.

Bu skor sonrasında Nevşehir Belediyespor ligde puanını 30’a çıkartarak 7.sırada ki yerini korudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.