Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Nevşehir milletvekili aday adayı Altınsoy, KHA ve Lale Haber’i ziyaret etti

SİYASET 20.01.2023 - 18:35, Güncelleme: 20.01.2023 - 18:37
 

CHP Nevşehir milletvekili aday adayı Altınsoy, KHA ve Lale Haber’i ziyaret etti

CHP Nevşehir milletvekili aday adayı Fulya Gülşen Altınsoy, Kapadokya Haber Ajansı sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.
  CHP Ürgüp İlçe başkanlığı görevinden milletvekili aday adaylığı için istifa eden Fulya Gülşen Altınsoy, Kapadokya Haber Ajansı sahibi aynı zamanda Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. Altınsoy ziyarette yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verirken Kapadokya Haber Ajansı’nın bölgemiz için son derece önemli olduğunu ifade ederken Lale Haber internet gazetesinin ise tarafsız ilkeli yayıncılık anlayışı ile büyük takdir gördüğünü söyledi. Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretlerinden dolayı CHP Nevşehir milletvekili aday adayı Fulya Gülşen Altınsoy’a teşekkür ederken milletvekili aday adaylığı konusunda da başarılar diledi.
CHP Nevşehir milletvekili aday adayı Fulya Gülşen Altınsoy, Kapadokya Haber Ajansı sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.

 

CHP Ürgüp İlçe başkanlığı görevinden milletvekili aday adaylığı için istifa eden Fulya Gülşen Altınsoy, Kapadokya Haber Ajansı sahibi aynı zamanda Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. Altınsoy ziyarette yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verirken Kapadokya Haber Ajansı’nın bölgemiz için son derece önemli olduğunu ifade ederken Lale Haber internet gazetesinin ise tarafsız ilkeli yayıncılık anlayışı ile büyük takdir gördüğünü söyledi.

Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretlerinden dolayı CHP Nevşehir milletvekili aday adayı Fulya Gülşen Altınsoy’a teşekkür ederken milletvekili aday adaylığı konusunda da başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.