MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KÜN ile Türk Eğitim Sen işbirliği protokolü imzaladı

EĞİTİM 20.01.2023 - 09:48, Güncelleme: 20.01.2023 - 09:48
 

KÜN ile Türk Eğitim Sen işbirliği protokolü imzaladı

Kapadokya Üniversitesi ile Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığı arasında işbirliği protokolü imzalandı.
  Kapadokya Üniversitesi ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, Türk Eğitim-Sen (Nevşehir) çalışanları, üyeleri ve bunların birinci dereceden yakınlarının Kapadokya Üniversitesi lisansüstü eğitim alanında belirli bölümler üzerinde öğrenim ücretlerinde indirimden yararlanılması sağlandı. Protokol imza törenine Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Tayfur Urgenç katıldı. Taraflar, iş birliğinin iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundular. Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç yaptığı açıklamada; Sendika olarak eğitim çalışanlarının mesleki gelişimlerine katkı sunmak ve çalışanların yeni alanlarla ilgili yapacakları çalışmaların önünü açmak için yapılan işbirliği ve indirim protokolünün detayları için şubemizden ve/veya Kapadokya Üniversitesi öğrenci işleri daire başkanlığından bilgi alınabileceğini belirtti. Urgenç, Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’a Türk Eğitim Sen’in yayını hedef olarak belirlemiş olduğu akademik alanda bilimsel hayata, akademisyenlere ve eğitim çalışanlarına ürettikleri bilimsel değerleri hedef kitlelerine ulaştırarak; ulusal ve uluslararası çalışmaların gerek ülkemizde gerek dünya da amacına ulaşması için kurulmuş olan 21. Yüzyılda Eğitim ve Toplum Eğitim Bilimleri ve Sosyal araştırmalar Dergisinin son yayını olan 33. Sayısını takdim etti.  
Kapadokya Üniversitesi ile Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığı arasında işbirliği protokolü imzalandı.

 

Kapadokya Üniversitesi ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, Türk Eğitim-Sen (Nevşehir) çalışanları, üyeleri ve bunların birinci dereceden yakınlarının Kapadokya Üniversitesi lisansüstü eğitim alanında belirli bölümler üzerinde öğrenim ücretlerinde indirimden yararlanılması sağlandı.

Protokol imza törenine Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Tayfur Urgenç katıldı. Taraflar, iş birliğinin iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundular.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç yaptığı açıklamada; Sendika olarak eğitim çalışanlarının mesleki gelişimlerine katkı sunmak ve çalışanların yeni alanlarla ilgili yapacakları çalışmaların önünü açmak için yapılan işbirliği ve indirim protokolünün detayları için şubemizden ve/veya Kapadokya Üniversitesi öğrenci işleri daire başkanlığından bilgi alınabileceğini belirtti.

Urgenç, Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’a Türk Eğitim Sen’in yayını hedef olarak belirlemiş olduğu akademik alanda bilimsel hayata, akademisyenlere ve eğitim çalışanlarına ürettikleri bilimsel değerleri hedef kitlelerine ulaştırarak; ulusal ve uluslararası çalışmaların gerek ülkemizde gerek dünya da amacına ulaşması için kurulmuş olan 21. Yüzyılda Eğitim ve Toplum Eğitim Bilimleri ve Sosyal araştırmalar Dergisinin son yayını olan 33. Sayısını takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.