Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde matematik rüzgarı esti

EĞİTİM 19.01.2023 - 11:02, Güncelleme: 19.01.2023 - 11:02
 

Kardelen Koleji’nde matematik rüzgarı esti

Özel Kardelen Eğitim Kurumları’nda 5.sınıflar arası matematik turnuvası düzenlendi.
  Akademik başarılarıyla her daim zirvede olma özelliği gösteren Kardelen Koleji dönem sonu yaklaşırken 5.sınıflar düzeyinde bir matematik yarışması gerçekleştirdi. Matematik Öğretmeni Dilek Teker ve Furkan Çelik rehberliğinde düzenlenen 5.sınıflar arası Denk Kesirler ve Sıralama Turnuvasının ilk aşaması eğlenceli bir şekilde tamamlandı. Öğrencilere belirli bir süre vererek sorulan kesirleri o süre de en sade halini doğru yapan öğrenciler final aşamasına geçerek ilk 3’e girmeye hak kazandı. Kardelen Koleji’nde başarılı öğrencilere Kardelen İlkokul ve Ortaokul Müdürü Burhan Kaynar başarı belgesi verdi.  
Özel Kardelen Eğitim Kurumları’nda 5.sınıflar arası matematik turnuvası düzenlendi.

 

Akademik başarılarıyla her daim zirvede olma özelliği gösteren Kardelen Koleji dönem sonu yaklaşırken 5.sınıflar düzeyinde bir matematik yarışması gerçekleştirdi. Matematik Öğretmeni Dilek Teker ve Furkan Çelik rehberliğinde düzenlenen 5.sınıflar arası Denk Kesirler ve Sıralama Turnuvasının ilk aşaması eğlenceli bir şekilde tamamlandı. Öğrencilere belirli bir süre vererek sorulan kesirleri o süre de en sade halini doğru yapan öğrenciler final aşamasına geçerek ilk 3’e girmeye hak kazandı.

Kardelen Koleji’nde başarılı öğrencilere Kardelen İlkokul ve Ortaokul Müdürü Burhan Kaynar başarı belgesi verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.