Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP İl yönetimi MHP’li beldeleri ziyaret etti

SİYASET 19.01.2023 - 09:55, Güncelleme: 19.01.2023 - 09:55
 

MHP İl yönetimi MHP’li beldeleri ziyaret etti

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Adnan Doğu ve yönetimi seyyah misali ilçe ve belde ziyaretlerini sürdürüyor.
  İl Başkanı Adnan Doğu, merkez ilçe başkanı Gökhan Göğdemir ve Parti yöneticileri MHP'li üç beldeye ziyaretlerde bulundular.   Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ile birlikte her üç belde de esnaf ziyaretlerinde bulunan MHP İl Başkanı Adnan Doğu ve Parti yöneticileri yaklaşan seçimler öncesinde halkın nabzını tuttular.    
NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Adnan Doğu ve yönetimi seyyah misali ilçe ve belde ziyaretlerini sürdürüyor.

 

İl Başkanı Adnan Doğu, merkez ilçe başkanı Gökhan Göğdemir ve Parti yöneticileri MHP'li üç beldeye ziyaretlerde bulundular.  

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ile birlikte her üç belde de esnaf ziyaretlerinde bulunan MHP İl Başkanı Adnan Doğu ve Parti yöneticileri yaklaşan seçimler öncesinde halkın nabzını tuttular.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.