Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti İl Başkanı Kuzeyli Ürgüp ilçe başkanlığını ziyaret etti

SİYASET 17.01.2023 - 12:41, Güncelleme: 17.01.2023 - 20:56
 

İYİ Parti İl Başkanı Kuzeyli Ürgüp ilçe başkanlığını ziyaret etti

İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli Ürgüp ilçe başkanlığını ziyaret etti.
Ürgüp ilçe başkanı Mustafa Özbek ve parti yöneticileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.   Kuzeyli, "Ürgüp İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk, değerli ilçe başkanımız Mustafa Özbek ile yol arkadaşlığımızı konuştuk. Misafirperverlikleri için Ürgüp İlçe Başkanlığımızın kıymetli yönetici ve üyelerine çok teşekkür ediyor, birliğimizin daim olmasını diliyorum. Ürgüp’ümüzü de Nevşehir’imizi de hep beraber İYİ yapacağız!" ifadelerinde bulundu.  
İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli Ürgüp ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Ürgüp ilçe başkanı Mustafa Özbek ve parti yöneticileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.  

Kuzeyli, " Ürgüp İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk, değerli ilçe başkanımız Mustafa Özbek ile yol arkadaşlığımızı konuştuk. Misafirperverlikleri için Ürgüp İlçe Başkanlığımızın kıymetli yönetici ve üyelerine çok teşekkür ediyor, birliğimizin daim olmasını diliyorum. Ürgüp’ümüzü de Nevşehir’imizi de hep beraber İYİ yapacağız!" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.