Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nissara AVM’de aileler izledi, bebekler emekledi

GÜNCEL 14.01.2023 - 17:26, Güncelleme: 14.01.2023 - 17:26
 

Nissara AVM’de aileler izledi, bebekler emekledi

Nevşehir Nissara alışveriş merkezi tarafından düzenlenen ve ödülün bebek bezi olduğu emekleme yarışmasına aileler yoğun ilgi gösterdi.
  Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen bebek emekleme yarışmasın 31 bebek katıldı. Bebeklerin birinci olmak için emeklediği yarışmada ailelerin heyecanı ise görülmeye değerdi. Ailelerin bebeklerinin yarışmayı kazanmaları için birbirinden ilginç yöntemler yapması gülümsetirken yarışmayı Berat Ethem Gençer isimli bebek kazandı. Nissara AVM’de düzenlenen yarışmanın ikinciliğini Eslem Lian Uçar elde ederken üçüncülüğü ise Aden Küçük elde etti. Nissara AVM tarafından düzenlenen yarışmada birinci olan bebeğe 3 bebek bezi ve hediye paketi verilirken ikinci bebeğe 2 bebek bezi ve üçüncü olan bebeğe ise 1 paket bebek bezi hediye edildi. Nissara AVM Genel Müdürü Göktürk Ozhan yaptığı açıklamada bebek emekleme yarışmasına ailelerin büyük ilgi gösterdiğini ifade ederken yarışmaya yoğun ilgi gösteren ailelere teşekkür etti. Ozhan, “ Nissra AVM olarak geleneksel hale getirdiğimiz bebek emekleme yarışmasına bu yıl 31 bebeğimiz katıldı. Yarışma oldukça heyecanlı geçti. Ben kazanan ailelerimizi ve bebeklerimizi kutlarken yarışmamıza katılım sağlayan tüm ailelerimize teşekkür ederim” dedi.  
Nevşehir Nissara alışveriş merkezi tarafından düzenlenen ve ödülün bebek bezi olduğu emekleme yarışmasına aileler yoğun ilgi gösterdi.

 

Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen bebek emekleme yarışmasın 31 bebek katıldı. Bebeklerin birinci olmak için emeklediği yarışmada ailelerin heyecanı ise görülmeye değerdi. Ailelerin bebeklerinin yarışmayı kazanmaları için birbirinden ilginç yöntemler yapması gülümsetirken yarışmayı Berat Ethem Gençer isimli bebek kazandı. Nissara AVM’de düzenlenen yarışmanın ikinciliğini Eslem Lian Uçar elde ederken üçüncülüğü ise Aden Küçük elde etti.

Nissara AVM tarafından düzenlenen yarışmada birinci olan bebeğe 3 bebek bezi ve hediye paketi verilirken ikinci bebeğe 2 bebek bezi ve üçüncü olan bebeğe ise 1 paket bebek bezi hediye edildi.

Nissara AVM Genel Müdürü Göktürk Ozhan yaptığı açıklamada bebek emekleme yarışmasına ailelerin büyük ilgi gösterdiğini ifade ederken yarışmaya yoğun ilgi gösteren ailelere teşekkür etti. Ozhan, “ Nissra AVM olarak geleneksel hale getirdiğimiz bebek emekleme yarışmasına bu yıl 31 bebeğimiz katıldı. Yarışma oldukça heyecanlı geçti. Ben kazanan ailelerimizi ve bebeklerimizi kutlarken yarışmamıza katılım sağlayan tüm ailelerimize teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.