Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göynük köyünde öğrencilerin taşımalı eğitim sorunu ne zaman çözüm bulunacak?

EĞİTİM 13.01.2023 - 15:41, Güncelleme: 13.01.2023 - 15:55
 

Göynük köyünde öğrencilerin taşımalı eğitim sorunu ne zaman çözüm bulunacak?

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Göynük köyünde öğrenim görmeye çalışan öğrencilerin taşımalı eğitim sorunu köy halkını adeta isyan ettiriyor.
  Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Göynük köyünde öğrenimlerine taşımalı eğitim sistemi ile devam etmeye çalışan öğrenciler bu yıl taşımalı eğitimden faydalanamaması vatandaşların tepkisini çekerken İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ise bu konuda herhangi bir çalışma yapmaması dikkatlerden kaçmıyor. Köy halkı konuyla ilgili olarak defalarca Avanos Kaymakamlığı’na, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine konuyla ilgili çeşitli başvurularda bulunsa da herhangi bir cevap alamadı. Nevşehir Valiliği'nin ise konuyla ilgili olarak nasıl bir çalışma yapacağı ise merak konusu oldu.  
Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Göynük köyünde öğrenim görmeye çalışan öğrencilerin taşımalı eğitim sorunu köy halkını adeta isyan ettiriyor.

 

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Göynük köyünde öğrenimlerine taşımalı eğitim sistemi ile devam etmeye çalışan öğrenciler bu yıl taşımalı eğitimden faydalanamaması vatandaşların tepkisini çekerken İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ise bu konuda herhangi bir çalışma yapmaması dikkatlerden kaçmıyor.

Köy halkı konuyla ilgili olarak defalarca Avanos Kaymakamlığı’na, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine konuyla ilgili çeşitli başvurularda bulunsa da herhangi bir cevap alamadı. Nevşehir Valiliği'nin ise konuyla ilgili olarak nasıl bir çalışma yapacağı ise merak konusu oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.