MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediye Başkanı Süslü, KHA ve Lale Haber'i ziyaret etti

GÜNCEL 12.01.2023 - 16:36, Güncelleme: 12.01.2023 - 16:36
 

Uçhisar Belediye Başkanı Süslü, KHA ve Lale Haber'i ziyaret etti

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi aynı zamanda Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.
  Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü ziyarette, “Uçhisar Belediyesi olarak yapmış olduğumuz çalışmaları kamuoyu ile paylaşmamız bizlere her zaman destek oluyorsunuz. Ben bu anlamda sizlere teşekkür eder, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü en içten dileklerimle kutlarım” dedi. Kapadokya Haber Ajansı sahibi aynı zamanda Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretlerinden dolayı Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’ye teşekkür etti.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi aynı zamanda Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü ziyarette, “ Uçhisar Belediyesi olarak yapmış olduğumuz çalışmaları kamuoyu ile paylaşmamız bizlere her zaman destek oluyorsunuz. Ben bu anlamda sizlere teşekkür eder, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Kapadokya Haber Ajansı sahibi aynı zamanda Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretlerinden dolayı Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.