Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde yeni fizik tedavi ünitesi açıldı

SAĞLIK 12.01.2023 - 13:06, Güncelleme: 12.01.2023 - 13:06
 

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde yeni fizik tedavi ünitesi açıldı

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde ayakta fizik tedavi hizmetlerine ek olarak yatarak fizik tedavisi gören hastalar için fizik tedavi ünitesi açıldı.
  Ayaktan fizik tedavi hizmetlerine ek olarak artan ihtiyacı karşılamak adına hastaların hastanede yatarak fizik tedavi almalarına olanak sağlayacak bir servis ve ünite hastane ek binasında hizmete açıldı. Pandemiyle birlikte aksayan fizik tedavi hizmetlerinin yeniden verilmeye başlanması, bekleyen çok sayıda hastanın kısa sürede gerekli tedavilerinin yapılması amacıyla 27 yataklı bir yataklı servis oluşturuldu. Bu servisin içerisinde hastaların kolayca ulaşmalarının mümkün olduğu ve modern cihazların kullanıldığı bir fizik tedavi ünitesi oluşturuldu. Buna ek olarak eski diş hastanesi binasının Nevşehir’e yeni ve modern bir fizik tedavi merkezi kazandırılması için gerekli projeler yapılmış ve bir hayırsever ile mutabakat imzalanarak gerekli inşaat çalışması başlatıldı. Çok kısa zaman zarfında tamamlanacak bu merkez ile de hastalara en üst düzey fizik tedavi hizmeti sıra beklemeden verilmeye başlanacağı öğrenildi.  
Nevşehir Devlet Hastanesi’nde ayakta fizik tedavi hizmetlerine ek olarak yatarak fizik tedavisi gören hastalar için fizik tedavi ünitesi açıldı.

 

Ayaktan fizik tedavi hizmetlerine ek olarak artan ihtiyacı karşılamak adına hastaların hastanede yatarak fizik tedavi almalarına olanak sağlayacak bir servis ve ünite hastane ek binasında hizmete açıldı. Pandemiyle birlikte aksayan fizik tedavi hizmetlerinin yeniden verilmeye başlanması, bekleyen çok sayıda hastanın kısa sürede gerekli tedavilerinin yapılması amacıyla 27 yataklı bir yataklı servis oluşturuldu. Bu servisin içerisinde hastaların kolayca ulaşmalarının mümkün olduğu ve modern cihazların kullanıldığı bir fizik tedavi ünitesi oluşturuldu.

Buna ek olarak eski diş hastanesi binasının Nevşehir’e yeni ve modern bir fizik tedavi merkezi kazandırılması için gerekli projeler yapılmış ve bir hayırsever ile mutabakat imzalanarak gerekli inşaat çalışması başlatıldı. Çok kısa zaman zarfında tamamlanacak bu merkez ile de hastalara en üst düzey fizik tedavi hizmeti sıra beklemeden verilmeye başlanacağı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.