MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte Nevşehir'de 5 günlük hava durumu

NEVŞEHİR 11.01.2023 - 10:17, Güncelleme: 11.01.2023 - 10:17
 

İşte Nevşehir'de 5 günlük hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de önümüzdeki 5 gün boyunca çok bulutlu bir hava bekleniyor.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün içerisinde sisli bir hava beklenirken önümüzdeki 4 gün boyunca çok bulutlu bir hava bekleniyor. 12 Ocak Perşembe günü Nevşehir’de çok bulutlu bir hava beklenirken günün en yüksek hava sıcaklığı 6 drece en düşük hava sıcaklığı 0 derece olması tahmin ediliyor. 13 Ocak Cuma günü çok bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 6 derece en düşük hava sıcaklığını ise -3 derece olması tahmin ediliyor. 14 Ocak Cumartesi günü çok bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 4 derece en düşük hava sıcaklığının ise -2 derece olması tahmin ediliyor. 15 Ocak Pazar günü çok bulutlu hava devam etmesi bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 4 derece en düşük hava sıcaklığının -3 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de önümüzdeki 5 gün boyunca çok bulutlu bir hava bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün içerisinde sisli bir hava beklenirken önümüzdeki 4 gün boyunca çok bulutlu bir hava bekleniyor.

12 Ocak Perşembe günü Nevşehir’de çok bulutlu bir hava beklenirken günün en yüksek hava sıcaklığı 6 drece en düşük hava sıcaklığı 0 derece olması tahmin ediliyor.

13 Ocak Cuma günü çok bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 6 derece en düşük hava sıcaklığını ise -3 derece olması tahmin ediliyor.

14 Ocak Cumartesi günü çok bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 4 derece en düşük hava sıcaklığının ise -2 derece olması tahmin ediliyor.

15 Ocak Pazar günü çok bulutlu hava devam etmesi bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 4 derece en düşük hava sıcaklığının -3 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.