Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Filarmoni orkestrası ödüllerini aldı

EĞİTİM 07.01.2023 - 11:43, Güncelleme: 07.01.2023 - 11:48
 

Kardelen Filarmoni orkestrası ödüllerini aldı

Gençleri sanata teşvik etmek amacıyla pek çok ses getiren çalışmaya imza atan Kardelen Eğitim Kurumları, yeni yıla muhteşem müzik şöleniyle girmemizi sağlayan Filarmoni Orkestrasını ödüllendirdi.
  AB Erasmus Projesi kapsamında farklı ülkelerde bulunan proje ortağı okullarında büyük ilgi gösterdiği ve sosyal medya hesaplarından çeşitli ülkelerde paylaşılarak ses getiren prestijli topluluğu, Okul Müdürü Burhan Kaynar’ın teşekkür konuşmasının ardından Kardelen Sanat Cafe’de ödüllerini aldı. Burhan Kaynar konuşmasında, ‘’40 farklı müzik ruhundan oluşan, 40 farklı öğrencimizin duygusuyla bir araya gelmiş ve bize bambaşka ses alanlarını keşfetme fırsatı sunan orkestramızı, onları bugünlere getiren kıymetli velilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi öncelikle tebrik ediyorum. İçlerinde Vivaldi’lerin,Mozart’ların ve daha bir çok sanatçı ruhunun olduğuna inandığım öğrencilerimizi yalnız akademik başarılarıyla değil sosyo-kültürel faaliyetlerde de zirve de görmek bizleri mutlu ediyor.Kardelen Eğitim Kurumları olarak her alanda iz bırakmaya devam edeceğiz’’ İfadelerini kullandı. Tören ödüllerin dağıtılmasının ardından son buldu.      
Gençleri sanata teşvik etmek amacıyla pek çok ses getiren çalışmaya imza atan Kardelen Eğitim Kurumları, yeni yıla muhteşem müzik şöleniyle girmemizi sağlayan Filarmoni Orkestrasını ödüllendirdi.

 

AB Erasmus Projesi kapsamında farklı ülkelerde bulunan proje ortağı okullarında büyük ilgi gösterdiği ve sosyal medya hesaplarından çeşitli ülkelerde paylaşılarak ses getiren prestijli topluluğu, Okul Müdürü Burhan Kaynar’ın teşekkür konuşmasının ardından Kardelen Sanat Cafe’de ödüllerini aldı.

Burhan Kaynar konuşmasında, ‘’40 farklı müzik ruhundan oluşan, 40 farklı öğrencimizin duygusuyla bir araya gelmiş ve bize bambaşka ses alanlarını keşfetme fırsatı sunan orkestramızı, onları bugünlere getiren kıymetli velilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi öncelikle tebrik ediyorum. İçlerinde Vivaldi’lerin,Mozart’ların ve daha bir çok sanatçı ruhunun olduğuna inandığım öğrencilerimizi yalnız akademik başarılarıyla değil sosyo-kültürel faaliyetlerde de zirve de görmek bizleri mutlu ediyor. Kardelen Eğitim Kurumları olarak her alanda iz bırakmaya devam edeceğiz’’ İfadelerini kullandı.

Tören ödüllerin dağıtılmasının ardından son buldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.