MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de önümüzdeki 5 günlük hava durumu

GÜNCEL 07.01.2023 - 10:29, Güncelleme: 07.01.2023 - 10:29
 

Nevşehir’de önümüzdeki 5 günlük hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de önümüzdeki 4 gün boyunca sisli ve puslu bir hava beklenirken 11 Ocak Çarşamba günü ise kar yağışı bekleniyor.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre önümüzde ki 4 gün boyunca Nevşehir’de sisli ve puslu bir hava beklenirken 11 Ocak Çarşamba günü ise kar yağışı bekleniyor. 7 Ocak Cumartesi puslu bir hava beklenirken günün en yüksek hava sıcaklığı 3 derece en düşük hava sıcaklığı ise -3 derece olması tahmin ediliyor. 8 Ocak Pazar günü sisli bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 2 derece olması tahmin edilirken en düşük hava sıcaklığı -5 derece olması tahmin ediliyor. 9 Ocak Pazartesi günü puslu bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 3 derece en düşük hava sıcaklığını ise -6 derece olması tahmin ediliyor. 10 Ocak Salı günü sisli bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 6 derece en düşük hava sıcaklığı ise -5 derece olması tahmin ediliyor. 11 Ocak Çarşamba günü ise Nevşehir’de kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 5 derece en düşük hava sıcaklığının ise -3 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de önümüzdeki 4 gün boyunca sisli ve puslu bir hava beklenirken 11 Ocak Çarşamba günü ise kar yağışı bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre önümüzde ki 4 gün boyunca Nevşehir’de sisli ve puslu bir hava beklenirken 11 Ocak Çarşamba günü ise kar yağışı bekleniyor.

7 Ocak Cumartesi puslu bir hava beklenirken günün en yüksek hava sıcaklığı 3 derece en düşük hava sıcaklığı ise -3 derece olması tahmin ediliyor.

8 Ocak Pazar günü sisli bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 2 derece olması tahmin edilirken en düşük hava sıcaklığı -5 derece olması tahmin ediliyor.

9 Ocak Pazartesi günü puslu bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 3 derece en düşük hava sıcaklığını ise -6 derece olması tahmin ediliyor.

10 Ocak Salı günü sisli bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 6 derece en düşük hava sıcaklığı ise -5 derece olması tahmin ediliyor.

11 Ocak Çarşamba günü ise Nevşehir’de kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 5 derece en düşük hava sıcaklığının ise -3 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.