Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Savran, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

NEVŞEHİR 04.01.2023 - 11:47, Güncelleme: 04.01.2023 - 11:47
 

Belediye Başkanı Savran, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, mahallelerdeki incelemeleri sırasında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
  Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Cevher Dudayev Mahallesi ve Gülşehir Yolu üzerindeki işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Esnafların ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Savran, gittiği mahallelerde 2023 Yılı Yatım Programı kapsamında gerçekleştirilecek altyapı ve üstyapı yatırımları içinde incelemelerde bulundu. Başkan Savran, “Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek için varız. Taleplerini, sıkıntılarını karşılamak için varız. Allah’ım sağlık versin, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Birlikte daha nice güzel hizmetler yapmaya nasip etsin. Nevşehir Belediyesi olarak yeni yılda da mahallelerimizde, ihtiyaç olan tüm hizmetlerimizi hızlanarak, hiçbir geri adım atmadan, taş üstüne taş koyarak, olağanüstü gayretle sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın da vermiş olduğu destek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor.” dedi.    
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, mahallelerdeki incelemeleri sırasında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Cevher Dudayev Mahallesi ve Gülşehir Yolu üzerindeki işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Esnafların ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Savran, gittiği mahallelerde 2023 Yılı Yatım Programı kapsamında gerçekleştirilecek altyapı ve üstyapı yatırımları içinde incelemelerde bulundu.

Başkan Savran, “Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek için varız. Taleplerini, sıkıntılarını karşılamak için varız. Allah’ım sağlık versin, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Birlikte daha nice güzel hizmetler yapmaya nasip etsin. Nevşehir Belediyesi olarak yeni yılda da mahallelerimizde, ihtiyaç olan tüm hizmetlerimizi hızlanarak, hiçbir geri adım atmadan, taş üstüne taş koyarak, olağanüstü gayretle sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın da vermiş olduğu destek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.