Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de yılın ilk asayiş toplantısı yapıldı

ASAYİŞ 02.01.2023 - 12:18, Güncelleme: 02.01.2023 - 12:44
 

Nevşehir'de yılın ilk asayiş toplantısı yapıldı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında yeni yılın ilk asayiş toplantısı yapıldı.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in Başkanlığında, ilgili kurum yöneticilerinin katılımıyla Valilik toplantı salonunda İl Asayiş kurulu toplantısı gerçekleşti Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda güvenlik birimlerinin diğer kurumlar ile gerekli işbirliği ve koordinasyonu sağlayarak şehrimizde ki huzur ortamını korumak için gece gündüz çalıştıklarına değinen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, herkese görevinde başarılar diledi. İl ve ilçelerdeki genel güvenlik ile asayişi etkileyen konuların değerlendirildiği toplantıda alınması gereken önlemler ile kurumlar arası koordinasyon gerektiren hususlar görüşülürken, yetkililer de sorumluluk alanlarına dair bilgi paylaşımında bulundular.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında yeni yılın ilk asayiş toplantısı yapıldı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in Başkanlığında, ilgili kurum yöneticilerinin katılımıyla Valilik toplantı salonunda İl Asayiş kurulu toplantısı gerçekleşti

Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda güvenlik birimlerinin diğer kurumlar ile gerekli işbirliği ve koordinasyonu sağlayarak şehrimizde ki huzur ortamını korumak için gece gündüz çalıştıklarına değinen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, herkese görevinde başarılar diledi.

İl ve ilçelerdeki genel güvenlik ile asayişi etkileyen konuların değerlendirildiği toplantıda alınması gereken önlemler ile kurumlar arası koordinasyon gerektiren hususlar görüşülürken, yetkililer de sorumluluk alanlarına dair bilgi paylaşımında bulundular.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.