Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yeni yılın ilk bebeği Nevşehir’de “Bilge Zehra” bebek oldu

GÜNCEL 31.12.2022 - 23:53, Güncelleme: 01.01.2023 - 01:07
 

Yeni yılın ilk bebeği Nevşehir’de “Bilge Zehra” bebek oldu

Nevşehir’de yeni yılın ilk bebeği 00.02’te dünyaya gelen Bilge Zehra bebek oldu. Yeni yılın ilk bebeğine sahip olan öğretmen çift Nigar ve İbrahim Güçlü çiftinin mutlulukları ise görülmeye değerdi.
Nevşehir Kapadokya Hastanesi’nde saat 00.02’de dünyaya gelen Bilge Zehra bebek 3 kilo 200 gram ve 50 cm boyunda dünyaya geldi. 2023 yılının ilk bebeğine sahip olan Nigar-İbrahim Güçlü çiftini ilk kutlayan ise hastane çalışanları ve yakınları oldu. Yeni yılın ilk bebeğini dünyaya getiren anne Nigar Güçlü, “ Çok mutluyum, çok sevinçliyim. Yeni yılın ilk dakikalarında bebeğimin dünyaya gelmesi benim için ayrı bir mutluluk oldu. Doktorumuz Op. Dr. Sibel Koçak’a ve hastane çalışanlarına çok teşekkür ederim” dedi. Baba İbrahim Güçlü ise “Yeni yılda bebeğimizin dünyaya gelmesi bizleri çok mutlu etti. Kızımız 2023 yılının en güzel hediyesi oldu. Doktorumuza ve hastane çalışanlarına teşekkür ederim” diye konuştu. Yeni yılın ilk bebeğini dünyaya getiren Op. Dr. Sibel Koçak ise Bilge Zehra bebeğin 3 kilo 300 gram ve 50 cm olarak dünyaya geldiğini ifade ederken, annenin ve Bilge Zehra bebeğin sağlıklarının iyi olduğunu belirtip, ailemizi tebrik etti. Yeni yılın ülkeye huzur, güven, mutluluk ve esenlikler getirmesi temennisinde bulundu.
Nevşehir’de yeni yılın ilk bebeği 00.02’te dünyaya gelen Bilge Zehra bebek oldu. Yeni yılın ilk bebeğine sahip olan öğretmen çift Nigar ve İbrahim Güçlü çiftinin mutlulukları ise görülmeye değerdi.

Nevşehir Kapadokya Hastanesi’nde saat 00.02’de dünyaya gelen Bilge Zehra bebek 3 kilo 200 gram ve 50 cm boyunda dünyaya geldi. 2023 yılının ilk bebeğine sahip olan Nigar-İbrahim Güçlü çiftini ilk kutlayan ise hastane çalışanları ve yakınları oldu.
Yeni yılın ilk bebeğini dünyaya getiren anne Nigar Güçlü, “ Çok mutluyum, çok sevinçliyim. Yeni yılın ilk dakikalarında bebeğimin dünyaya gelmesi benim için ayrı bir mutluluk oldu. Doktorumuz Op. Dr. Sibel Koçak’a ve hastane çalışanlarına çok teşekkür ederim” dedi. Baba İbrahim Güçlü ise “Yeni yılda bebeğimizin dünyaya gelmesi bizleri çok mutlu etti. Kızımız 2023 yılının en güzel hediyesi oldu. Doktorumuza ve hastane çalışanlarına teşekkür ederim” diye konuştu.
Yeni yılın ilk bebeğini dünyaya getiren Op. Dr. Sibel Koçak ise Bilge Zehra bebeğin 3 kilo 300 gram ve 50 cm olarak dünyaya geldiğini ifade ederken, annenin ve Bilge Zehra bebeğin sağlıklarının iyi olduğunu belirtip, ailemizi tebrik etti. Yeni yılın ülkeye huzur, güven, mutluluk ve esenlikler getirmesi temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.