Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yazıhüyük Belediyesi Araç Filosu Kurdu

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2014 - 16:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yazıhüyük Belediyesi Araç Filosu Kurdu

Yaklaşık 1 yıl içerisinde Tam donanımlı İtfaiye aracı,Bilgisayar Sistemli Krayder, Özürlü vatandaşlarımızın da rahatlıkla binebileceği son sistem Otobüs,Cenaze Nakil aracı alımlarını gerçekleştiren Yazıhüyük Belediyesi  şimdide Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 2014 model Bilgisayar sistemli çöp toplama aracını alarak ,araç filosunu genişleterek  Kasaba halkının  hizmetine sundu. Yazıhüyük Kasabasının başarılı Başkanı Cengiz  Çavdar,amacımız vatandaşlarımıza daha önceden vermiş olduğumuz sözleri bir bir  yerine getirmenin mutluluğunu ve kasaba halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya çalışıyoruz.Hizmetlerimizde Desteğini bizlerden esirgemeyen AK Parti Hükümetimize,Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ,Bakanlarımıza ,Milletvekillerimize,Ak Parti İl,İlçe ve Belde teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum açıklamasında bulunmuşlardır.
Yaklaşık 1 yıl içerisinde Tam donanımlı İtfaiye aracı,Bilgisayar Sistemli Krayder, Özürlü vatandaşlarımızın da rahatlıkla binebileceği son sistem Otobüs,Cenaze Nakil aracı alımlarını gerçekleştiren Yazıhüyük Belediyesi  şimdide Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 2014 model Bilgisayar sistemli çöp toplama aracını alarak ,araç filosunu genişleterek  Kasaba halkının  hizmetine sundu.

Yazıhüyük Kasabasının başarılı Başkanı Cengiz  Çavdar,amacımız vatandaşlarımıza daha önceden vermiş olduğumuz sözleri bir bir  yerine getirmenin mutluluğunu ve kasaba halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya çalışıyoruz.Hizmetlerimizde Desteğini bizlerden esirgemeyen AK Parti Hükümetimize,Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ,Bakanlarımıza ,Milletvekillerimize,Ak Parti İl,İlçe ve Belde teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum açıklamasında bulunmuşlardır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.